Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Προσπάθεια να φανεί η Ν.Δ. αποδυναμωμένη εμφανίζουν κυβερνητικά sites με ήρωες πολιτευτές που έχουν αποσυρθεί





Η κυβέρνηση καταρρέει και έχει χάσει εντελώς την αξιοπιστίας της εντός και εκτός της Ελλάδας.

Ο Τσίπρας ακάθεκτος εξαπατά και λέει ψέματα ασύστολα χωρίς καμία ντροπή για τα όσα διαπράττει σε βάρος της χώρας και των πολιτών της.

Η ζημιά τεράστια και η πτώση της κυβέρνησης δεδομένη οπότε σκέφτηκαν δεν εμφανίζουμε ότι υπάρχει θέμα στην Νέα Δημοκρατία μήπως και θολώσουμε λίγο τα νερά.

Η είδηση που νόμιζαν τα κυβερνητικά ΜΜΕ ότι θα αναστατώσει τον πολιτικό χώρο ήταν ότι


Τσιτουρίδης και Τσαρτσιώνης  κάνουν ιδρυτική διακήρυξη και εγκαταλείπουν την Νέα Δημοκρατία.

Μάλλον δεν παρακολουθούν τα κυβερνητικά ΜΜΕ γιατί οι συγκεκριμένοι δεν υπήρχαν τα τελευταία χρόνια στην Νέα Δημοκρατία για είχαν αποσυρθεί.

Το ρεπορτάζ αυτών που νόμιζαν ότι θα ταράξουν τα νερά λέει : 

Δύο πρώην της Νέας Δημοκρατίας, οι Τσιτουρίδης και Τσιαρτσιώνης παρουσιάζουν σήμερα Τρίτη την ιδρυτική του«Δικτύου Ελλήνων Ριζοσπαστών».Πρόκειται για πολιτική πρωτοβουλία από το χώρο της Κεντροδεξιάς, που μεταξύ άλλων υπογράφουν οι δύο πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή.

Η ημερομηνία επελέγη συμβολικά καθώς στις 7 Μαρτίου του 2004 η ΝΔ με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή είχε κερδίσει τις εκλογές.

Η πολιτική πρωτοβουλία καταδεικνύει το πόσο βαθύ είναι το ρήγμα στους κόλπους της ΝΔ ανάμεσα σε  Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς.

Στόχος του φορέα, σύμφωνα με τη διακήρυξή του, είναι: «η ενεργή και ουσιαστική συμβολή, σε μια ανοικτή κι οργανωμένη διαβούλευση, για την κατάρτιση ενός Εθνικού Σχεδίου υπέρβασης της βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης και ανασυγκρότησης της χώρας με βάση τη λογική και το ρεαλισμό».

Δηλώνουν επίσης ότι «λειτουργούμε θετικά και χωρίς ανταγωνισμούς με κομματικούς οργανισμούς ή άλλες πρωτοβουλίες που κάνουν συναφείς διαπιστώσεις κι έχουν παραπλήσιους προβληματισμούς κι ανησυχίες».

Τους πληροφορούμε ότι η κεντροδεξιά ανανεώνεται και δεν ταράζετε με ότι να' ναι ειδήσεις καλή πορεία σε όσους θέλουν επανεμφάνιση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου