Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Έρχονται τα ταξικά πρόστιμα μετά τις γελοίες δηλώσεις για τα ταξικά δυστυχήματα





Δεν έχει τέλος το σήριαλ των Συριζαίων, σταματάει ο ένας και έρχεται άλλος σύντροφος με φόρα να τον συναγωνιστή στην μπούρδα τον προηγούμενο.

Το σκεπτικό απλά ταξικό ιδεοληπτικό χωρίς καμία σοβαρότητα!!

Σε συνέχεια των δηλώσεων για ταξικά δυστυχήματα έρχονται τα «Ταξικά πρόστιμα» για τον ΚΟΚ όπως προτείνει ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Πρόταση για «ταξικά πρόστιμα» για τις παραβάσεις του ΚΟΚ, δηλαδή για πρόστιμα που θα διαβαθμίζονται ανάλογα με το εισόδημα, διατύπωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης συνεχίζοντας τον ρυθμό των ταξικών διαφορών που διατύπωσαν οι σύντροφοι του Μανιός και Τζούφη.

 Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Κόκκινο» ο κ. Μαυραγανης είπε ότι κατ' αυτόν τον τρόπο τα πρόστιμα θα είναι το ίδιο αποτρεπτικά είτε κάποιος είναι άνεργος είτε έχει μεγάλα εισοδήματα, με συνέπεια τα πρόστιμα για τους «φτωχούς» παραβάτες να είναι πολύ χαμηλά.  

Κατά την γνώμη του είπε ότι «Είναι προφανές ότι άνθρωποι άνεργοι ή με πολύ χαμηλό εισόδημα θα μπορούσαν να συνετιστούν με ένα πρόστιμο 20, 30, 50 ευρώ. Τα ίδια ακριβώς ποσά για κάποιον με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ είναι ασήμαντα... Όλοι πρέπει να συνετίζονται από τα πρόστιμα, αυτός είναι ο σκοπός τους, αλλά και να λειτουργούν αποτρεπτικά», τόνισε με ταξικό σκεπτικό ο υφυπουργός Μεταφορών, σημείωσε επίσης ότι το υπουργείο εξετάζει και κοινωνικές ποινές εξυπηρέτησης θυμάτων τροχαίων από αυτούς που τα προκάλεσαν. «Έχουμε προτείνει μία συγκεκριμένη διαδικασία στην Επιτροπή, περιμένουμε τις απόψεις τους, είδαμε θετική ανταπόκριση από το Κοινοβούλιο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου