Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Οι αριστερές ΜΚΟ έστησαν το τραπεζάκι τους μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη! Ούτε αστυνομία ούτε εισαγγελέας!!




Ο κύριος που έχει κάνει μπιζνα τη ΜΚΟ και τις συλλογικότητες, ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου της Ανταρσυα και στενός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος που δεν έχει κολλήσει ένα ένσημο στη ζωή του αν εξαιρέσουμε τα ένσημα που κολλάει όπου μυρίζει αίμα και πόνος, μαζί με τον συνεταίρο του Θανάση Κούρκουλα (δεξιά), ο οποίος διαχειρίζεται τις υπόλοιπες ΜΚΟ και συλλογικότητες που αφορούν τους μετανάστες, τους φυλακισμένους, τους απολυμένους, νηστικούς, εξαθλιωμένους, τους διεμφυλικούς και οποιαδήποτε μειονότητα μπορεί να προσφέρει πόνο και θέαμα μετά πενιχρού -πλην όμως σωρευτικού οβολού- στα ταμεία τους, έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα έξω από τη Βουλή.

Με αφορμή τη διεθνή ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας στις 18 Μαρτίου, το "Πάσχα" της μπίζνας των δύο αυτών "κυριών", έστησαν τραπεζάκι μπροστά ακριβώς από τον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα, προκειμένου να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να προμοτάρουν τη...γιορτή τους.

Τι κι αν ενοχλούσαν το τελετουργικό των τσολιάδων (μάταια ο λοχίας τους ζητούσε να μετακινηθούν), τι κι αν μπέρδεψαν το Σύνταγμα με το σαλονάκι του σπιτιού της ή το κεντρικό γραφείο των δεκάδων παραμάγαζών τους.

Σαν πρίγκιπες σαν βασιλιάδες και σαν νταβατζήδες του δημόσιου χώρου, σαν άρχοντες πιο άρχοντες από τον Έλληνα πολίτη που συντηρεί με τους φόρους του τον δημόσιο χώρο, οι κύριοι έμειναν εκεί όσο γούσταραν και διαφήμισαν τη μπίζνα τους δωρεάν, στο καλύτερο "μαγαζί", με την πιο ακριβή βιτρίνα.

Και σαν κόκκινοι φασίστες, πιο χυδαίοι και από τους μαύρους...
Εις το όνομα του αίματος κάποιων άλλων, που γεροί να΄ναι να πληθύνονται και να ψοφοπεθαίνουν, για να δουλεύουν οι ΜΚΟ και τα ταμεία του Κωνσταντίνου και του Κούρκουλα.








Η συγκεκριμένη φιέστα αφορά το μαγαζάκι τους με την επωνυμία "Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό".

Για τα υπόλοιπα 80 και πλέον μαγαζάκια που συντηρούν αυτοί οι κύριοι τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε.

Να υπενθυμίσουμε μόνο πως οι δυο αυτοί κύριοι λυμαίνονται όλα τα χοτ σποτ μεταναστών και προσφύγων και είναι εκείνοι που εξανάγκασαν τους μετανάστες στο χοτ σποτ του Ελληνικού να αρχίσουν απεργία πείνας. Μια απεργία πείνας που κράτησε 3 ώρες, γιατί οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι του Ελληνικού δεν την ήθελαν ποτέ και οι ίδιοι έδωσαν τα ονόματα των δυο μπίζνεσμεν που τους την επέβαλλαν.




Φωτογραφίες: Marios Lolos
Πηγή : eyedoll.biz


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου