Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

O Donald Trump ζητά τη φυλάκιση του Snoop Dogg



Σάλος έχει προκληθεί με το νέο video clip του Snoop Dogg που απεικονίζει έναν κλόουν με τη μορφή του νέου προέδρου και τον γνωστό ράπερ να τον πυροβολεί.

Κάτι τέτοιο δεν άφησε αδιάφορο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter: «Μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα του και τα σχετικά, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον Πρόεδρο Ομπάμα; Φυλακή!».

Πριν τον πρόεδρο, αρνητικά το βιντεοκλίπ είχε σχολιάσει και ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού Προέδρου τονίζοντας πως έπαθε σοκ αρχικά και πως «Είναι εντελώς απαράδεκτο. Ο Snoop οφείλει στον Πρόεδρο μια συγγνώμη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αστείο σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός προέδρου και έχω πάθει σοκ ειλικρινά, γιατί πίστευα πως είναι πολύ καλύτερος από όλο αυτό»

Επιπλέον, διευκρίνισε πως θα ένιωθε ακριβώς το ίδιο αν το βίντεο αφορούσε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν εκείνος Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Σίγουρα δεν θα το δεχόμουν ούτε αν έδειχνε τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οπωσδήποτε δεν το δέχομαι ούτε για τον Πρόεδρο Τραμπ και για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καν αστείο, ούτε καλλιτεχνικό».

Από την πλευρά του, ο Snoop Dogg δήλωσε στο Billboard: «Όταν βγάζω κάτι, ποτέ δεν περιμένω ή ψάχνω για αντιδράσεις. Το βγάζω απλώς επειδή νιώθω πως κάτι έλειπε. Κάθε φορά που ρίχνω κάτι, προσπαθώ να καλύψω ένα κενό. Νιώθω πως υπάρχει πολύς κόσμος που φτιάχνει ωραίους δίσκους, διασκεδάζει, αλλά κανείς δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα με αυτόν τον γαμ@@νο κλόουν ως Πρόεδρο, και τις μ@@ίες που αντιμετωπίζουμε εκεί έξω, οπότε ήθελα να κάνω λίγο μια παύση στους δίσκους για παρτάρισμα και να φτιάξω έναν με διαφορετικό ύφος».


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου