Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Χτύπησαν τον αστυνομικό που συνέλαβε τον κακοποιό που ξυλοκόπησε τον Καθηγητή Συρίγο στο Πάντειο



Επίθεση σε βάρος αστυνομικού της Κρατικής Ασφάλειας πραγματοποίησαν περίπου 100 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στην πίσω πλευρά του Πάντειου Πανεπιστημίου και γιατί; Γιατί συνέλαβε τον κακοποιό που κτύπησε τον καθηγητή που του έκανε παρατήρηση.

Ο αστυνομικός της Ασφάλειας πέρασε από την οδό Πάντου, με αποτέλεσμα να τον αντιληφθούν οι νεαροί κακοποιοί που βρίσκονται σε κάθε Πανεπιστήμιο ανεξέλεγκτοι και να τον προπυλακίσουν. 

Ο αστυνομικός ήταν αυτός που έκανε σωστά την δουλειά του και μαζί με άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη των νεαρών κακοποιών επικίνδυνων για τους χώρους των Πανεπιστημίων που επιτέθηκαν στον καθηγητή του Παντείου Άγγελο Συρίγο, στις 15 Φεβρουαρίου.

Το περιστατικό, το αντιλήφθηκε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και επενέβη για να τον σώσει με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να επικρατήσει ένταση, με τους νεαρούς κακοποιούς να εκσφενδονίζουν προς τους αστυνομικούς ό,τι έβρισκαν μέχρι και καρέκλες από διπλανή καφετέρια. 

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ όπως γίνεται συνήθως κατόπιν φαίνεται αυστηρών εντολών του υπουργείου δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για μάτια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου