Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τόσκας σε τόσες επιθέσεις σιωπούσε μετά την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει μέχρι αποσταθεροποίηση της χώρας


Θυμόμαστε τον κ. Αλέξη Τσίπρα προχθές στην βουλή που είπε ότι η μια συζήτηση μεταξύ πολιτικών αρχηγών για την εγκληματικότητα δεν είναι επίκαιρη!!!

Αααααααααα..... όλα και όλα η χθεσινή επίθεση δεν είναι σας τις εκατοντάδες άλλες που γίνονται καθημερινά με κίνδυνο της ζωής πολιτών και αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας και γύρω απο τα Εξάρχεια. Η χθεσινή επίθεση έγινε στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μιλάει και εκφράζει τις ανησυχίες του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μέχρι και  «συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας» βλέπει ο Τόσκας και εξοργίζει τους πολίτες που τώρα ανησυχεί και μέχρι προχθές δεν έβλεπε τίποτα.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα», είπε υπουργός.

Ο κ. Τόσκας παραδέχεται πλέον ενώ έλεγε άλλα μέχρι το Σάββατο πως «κανένας δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διάφορες επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς» είπε ότι «έχουν γίνει πιθανότατα και λάθη από πλευράς αστυνομικής φύλαξης», ενώ επεσήμανε ότι «είναι γνωστό πότε πυροδοτήθηκε αυτό το φαινόμενο και τι έγινε από το ‘08 και την περίοδο της κρίσης».

«Προφανώς είναι ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γίνει η επανάσταση. Δεν αλλάζουν έτσι οι κοινωνίες», δήλωσε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου