Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

35 οι προσαγωγές για τις μολότοφ στον ΣΥΡΙΖΑ! Όπου αλλού δεν γίνεται ούτε μία σύλληψη





Δεκάδες επιθέσεις κουκουλοφόρων, μασκοφόρων στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έξω από το Πολυτεχνείο και εναντίον ιδιωτικών περιουσιών και μετά τις επιθέσεις οι αστυνομία αναζητά τους δράστες!!

Πάντα αναζητά τους δράστες στα γύρω στενά και στα Εξάρχεια και δεν τους βρίσκει!!

Εχθές είπαν να ρίξουν και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πέντε μολότοφ οι γνωστοί - άγνωστοι, από τις 100 που ρίχνουν καθημερινά γύρω από τα Εξάρχεια και ξαφνικά δεν έψαχναν να τους βρουν κάποιους βρήκαν!! Είχαμε 35 προσαγωγές από τις αστυνομικές δυνάμεις.

30 άτομα επιτέθηκαν κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, 35 προσαγωγές έγιναν για την επίθεση!! Ξαφνικά όλα δούλεψαν και η αστυνομία έκανε την δουλειά της με υπερβάλλον ζήλο μάλιστα που απέδωσε με προσαγωγές που ίσως κάποιες γίνουν και συλλήψεις.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στην επίθεση.

Δυστυχώς ο μόνιμος στόχος αυτών των κακοποιών οι αστυνομικοί είχαν ένα τραυματία ευτυχώς ελαφρά.

Οι δύο από τις πέντε μολότοφ είχαν στόχο τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων.

Οι φωτιές σβήστηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς και ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 30 άτομα άτομα ντυμένα μασκαράδες έριξαν πέντε βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου