Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ιταλός εστιάτορας χορηγεί έκπτωση σε οικογένειες με φρόνιμα παιδιά...




Μέχρι σήμερα ξέραμε για καφετέριες που έκαναν εκπτώσεις σε ευγενικούς πελάτες. Τώρα έχουμε και εστιατόρια που προσφέρουν έκπτωση σε οικογένειες που έχουν ευγενικά παιδιά…

Σωστά, καλά το διαβάσατε. Ένας Ιταλός ιδιοκτήτης wine bar στην Πάντοβα, που είχε απαυδήσει από την ενοχλητική συμπεριφορά μικρών παιδιών, σκέφτηκε να προσφέρει έκπτωση σε οικογένειες με φρόνιμα παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν πριν έξι περίπου μήνες όταν ο Αντόνιο Φεράρι παρατήρησε μια 11μελή οικογένεια, μεταξύ των οποίων πέντε «πολύ φρόνιμα παιδιά». Χωρίς να το σκεφθεί πολύ, έκανε έκπτωση 5% στην οικογένεια, κάτι που επανέλαβε σχετικά πρόσφατα σε άλλες δύο οικογένειες «που πληρούσαν τις προδιαγραφές».

Ο ίδιος είχε κουραστεί με όλα αυτά τα άτακτα παιδιά που γεμίζουν νερά τις τουαλέτες του εστιατορίου, απλώνουν –με την ανοχή των γονιών τους- τα πόδια πάνω στο τραπέζι, μπουσουλάνε κάτω από τα τραπέζια των πελατών ή τρέχουν στους διαδρόμους κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά των σερβιτόρων. Όπως δήλωσε στην Guardian (όπως αντιλαμβάνεστε, η ιστορία του έγινε viral), περίπου το 30% των γονιών δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τα παιδιά τους την ώρα του φαγητού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πολυμελής οικογένεια που έλαβε την έκπτωση, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που άφησε φιλοδώρημα 30 ευρώ…


Πηγή : protopapadakis.blogspot.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου