Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Χειρουργήθηκε και παλεύει για τη ζωή του ο Μέισον



Σοβαρότατος αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του Ράιαν Μέισον στο κεφάλι, μετά τη σύγκρουση του με τον Γκάρυ Κέιχιλ, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Χαλ. 

Ο 26χρονος μέσος των φιλοξενουμένων έχει υποστεί κάταγμα στο κρανίο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο αγώνας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν στο 9ο λεπτό. Οι δύο ποδοσφαιριστές, σε διεκδίκηση της μπάλας, συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι και έπεσαν στο έδαφος. Αμέσως τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγο ο Κέιχιλ σηκώθηκε. Όμως ο Μέισον παρέμενε στο χορτάρι και η κατάσταση του έδειχνε σοβαρή. Για περίπου 8 λεπτά του παρέχονταν ιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια – με φορείο – μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και από εκεί στο νοσοκομείο «St Mary» του Λονδίνου, όπου εγχειρίστηκε. Μετά την επέμβαση νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Μονάδα του νοσοκομείου. Όπως ενημέρωσε αργά το βράδυ η Χαλ: «Είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες». Οι «τίγρεις» ευχαρίστησαν «για την άριστη και άμεση περίθαλψη», τόσο το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όσο και αυτό της Νευροχειρουργικής Μονάδας.

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του Μέισον έχουν εκφράσει σύλλογοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι στην Premier Leauge.

Δείτε τον τραυματισμό:



Πηγή : real.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου