Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση άρχισε την προπαγάνδα φόβου στους πολίτες νομίζοντας ότι θα πλήξουν την δυναμική της Ν.Δ.



Κώστας Βουκελάτος

Είναι γνωστή η τακτική της κυβέρνησης και του Μαξίμου και δεν είναι άλλη από Ψέμα, Προπαγάνδα, Εξαπάτηση, Συκοφαντία ώστε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες που πλέον 9 στους 10 δεν θέλει να τους ξέρει και να τους βλέπει να κυβερνούν την χώρα.


Πανικόβλητοι πλέον στο Μαξίμου ειδικά μετά την νέα δημοσκόπηση και απομονωμένοι από τον κόσμο επενδύουν στην δημιουργία φόβου για την κακιά Νέα Δημοκρατία προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για την ανικανότητα τους και την ζημιά που έχουν κάνει στην χώρα τα τελευταία δύο χρόνια που κυβερνούν.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μαξίμου, κάνοντας λόγο για «τα ψέμματα της ΝΔ» έχοντας πλέον επίγνωση ότι είναι τελειωμένη και παραπατά.

Κυβερνητικοί κύκλοι δήθεν «ακτινογραφούν» τις πρόσφατες ομιλίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι σκοπός του είναι η εφαρμογή ενός ακραία αντικοινωνικού νεοφιλελεύθερου προγράμματος «με πλήρη διάλυση του κοινωνικού κράτους, απολύσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαζικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας». 

Το κυβερνών κόμμα αγνοεί ότι αυτά τα δύο χρόνια αυτοί οι ίδιοι έχουν φέρει την πλήρη διάλυση του κοινωνικού κράτους, απολύσεις στο ιδιωτικό τομέα, μαζικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και έχουν φορτώσει με νέες προσλήψεις το δημόσιο ζημιώνοντας την χώρα και τους πολίτες με έξοδα πάνω από146.000.000 ευρώ.

Υποστηρίζουν στην κυβέρνηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ενισχυθούν τα κέρδη των επιχειρήσεων και των ανωνύμων εταιρειών στον ιδιωτικό αγνοώντας η κυβέρνηση γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνει λόγο ανεπάρκειας και ανικανότητας ότι μόνο έτσι έρχεται ανάπτυξη και θα μπορεί να επιβιώσει το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία από τα οποία έχει πάρει όλα τα λεφτά των αποθεματικών για να πληρώσει υποχρεώσεις εάν δεν στηριχθεί ο ιδιωτικός τομέας που συντηρεί και ταΐζει το κράτος.

Μάλιστα επενδύοντας στον όποιο φόβο καταφέρουν να δημιουργήσουν στους πολίτες λένε ότι αυτή η τακτική οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση Υγεία και Παιδεία αλλά και με απολύσεις, μειώσεις μισθών και περικοπές συντάξεων και το λένε αυτοί που έχουν διαλύσει παιδεία, υγεία και έχουν όχι απλά περικόψει τις συντάξεις σε πολλές περιπτώσεις τις έχουν εξαφανίσει φτωχοποιώντας περισσότερο τους συνταξιούχους.

Τόλμησε το Μαξίμου και η κυβέρνηση στο κλίμα εκφοβισμού που θέλουν να δημιουργήσουν να κατηγορήσουν τον Κ. Μητσοτάκη ότι έβαλε στρατιές μετακλητών υπαλλήλων στο δημόσιο ζημιώνοντας το δημόσιο και το λένε οι ίδιοι που έχουν προσλάβει ασύδοτα και προκλητικά στο δημόσιο πάνω από 2.000 αμφιβόλου ποιότητας και μόρφωσης μετακλητούς υπαλλήλους ζημιώνοντας το δημόσιο με 146.000.000€ τα οποία πήραν από τους συνταξιούχους φτωχοποιώντας τους για να συντηρήσουν τον κομματικό στρατό.

Ψέμα, συκοφαντία, προπαγάνδα, εξαπάτηση η συνταγή που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να εκλεγεί και η τακτική που κινείται εδώ και δύο χρόνια προσπαθώντας να επιβιώσει στην πλάτη της χώρας και των άμοιρων πολιτών που έχει διαλύσει. 

Ο μόνος φόβος των Ελλήνων πλέον είναι μην τυχόν και καθίσει ο Τσίπρας παραπάνω από τον Μάρτιο του 2017 στην κυβέρνηση και δεν μείνει τίποτα όρθιο και όποια προσπάθεια εκφοβισμού στήνετε δεν πιάνει γιατί τους ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου