Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τήν ανικανότητα και ανεπάρκεια τους Πολάκης και Μουζάλας την χρεώνουν στα ΜΜΕ




Διαβάζουμε στο newsit.gr και εξοργιζόμαστε περισσότερο όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών για τη κατάντια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πολάκης και ο Μουζάλας που αρνούνται να παραδεχτούν την αλήθεια την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους ζητώντας ένα συγνώμη και αποδεχόμενοι τις συνέπειες των πράξεων τους.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr

Υπουργοί... αρχισυντάκτες! Μουζάλας και Πολάκης κατά καναλιών

Δυο ρεπορτάζ που έπαιξαν σε τηλεοπτικά δελτία το βράδυ της Παρασκευής (02.12.2016) ενόχλησαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο πρώτος με ανακοίνωση του υπουργείου και ο δεύτερος με ανάρτηση στο Facebook φρόντισαν να κάνουν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους.
Η αντίδραση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει να κάνει με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ για τις συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά. Το υπουργείο διαψεύδει, στην ανακοίνωσή του, την καταγγελία πως ένα μωρό πέθανε από το κρύο.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο θέμα που φιλοξένησε σχετικά με την κατάσταση στις δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας υιοθέτησε άκριτα μια ανυπόστατη καταγγελία σχετικά με τον θάνατο παιδιού στα Διαβατά από το κρύο», αναφέρει η ανακοίνωση και σημειώνεται ότι ζητήθηκε από τον σταθμό «την αποκατάσταση της αλήθειας, κάτι που δεν έγινε μέχρι και το τέλος του δελτίου».


Η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο θέμα που φιλοξένησε σχετικά με την κατάσταση στις δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας υιοθέτησε άκριτα μια ανυπόστατη καταγγελία σχετικά με τον θάνατο παιδιού στα Διαβατά από το κρύο.
Την καταγγελία προλόγισε η παρουσιάστρια του δελτίου κ. Σία Κοσσιώνη λέγοντας: «Όπως καταγγέλουν οι πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας Διαβατών μόλις χθες ένα μωρό πέθανε από το κρύο»
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρεται «Δυστυχώς οι φόβοι της 32χρονης επαληθεύτηκαν στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου στα Διαβατά» και στη συνέχεια παρουσιάζει κάποιους πρόσφυγες να καταγγέλουν στη μητρική τους γλώσσα ότι μια γυναίκα έχασε το παιδί της και έχει κι άλλα τέσσερα παιδιά.
Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διαψεύδει το παντελώς ανυπόστατο και συκοφαντικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Η διασταύρωση της «είδησης» που υιοθέτησε με τόση ευκολία, τόσο η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου όσο και οι συντάκτες του ρεπορτάζ, θα βοηθούσε στην καταγραφή των πραγματικών συνθηκών και γεγονότων, που κανείς δεν αμφισβητεί την δυσκολία τους.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του ρεπορτάζ το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό και ζήτησε την αποκατάσταση της αλήθειας, κάτι που δεν έγινε μέχρι και το τέλος του δελτίου.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η ψευδής είδηση, που υιοθέτησε και μετέδωσε άκριτα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, να είναι ένα λάθος στην προσπάθεια για κάλυψη των πραγματικών γεγονότων και όχι μια εσκεμμένη ενέργεια προς δημιουργία εντυπώσεων και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Πυρά και από Πολάκη
Και ενώ το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διαψεύδει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook (όπως συνηθίζει) επιτέθηκε στο Star για ένα ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Στο ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας έπαιξε δήλωση του υπουργού αναπληρωτή Υγείας πως σε νοσοκομεία της επαρχίας «έχουμε κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα, τα οποία εκεί που η λογική κατανομή είναι 6, 7 ή 8 νοσηλεύτριες έχουμε 15, 18, 23, 25 και πάνε με το πλεχτό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO


Ο υπουργός δεν υποστήριξε ότι δεν έκανε τη δήλωση (την οποία όπως έγραψε δεν παίρνει πίσω) αλλά διαμαρτυρήθηκε γιατί το ρεπορτάζ δεν έπαιξε άλλα πράγματα από την επίσκεψή του όπως τα εγκαίνια του τμήματος πυρηνικής ιατρικής όπου τοποθετήθηκε νέα κάμερα ή δηλώσεις του για προσλήψεις στα νοσοκομεία.


«Εδώ πλέον δε μιλάμε απλά για βοθροκάναλο, μιλάμε για τα εγγόνια του Γκαίμπελς» έγραψε ο Παύλος Πολάκης και κατέληξε την ανάρτησή του με ένα υστερόγραφο: «δεν θα σας κάτσει η "αριστερή παρένθεση" που να ξελαρυγκιαστείτε στα ψέμματα. Οι εργαζόμενοι και ο λαός και βλέπει και αναγνωρίζει και θα μας ΚΡΙΝΕΙ, αυτός, όχι εσείς και τα αφεντικά σας».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Εδω πλέον δε μιλάμε απλά για βοθροκαναλο ,μιλάμε για τα εγγόνια του Γκαιμπελς !!!!!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ στο νοςοκομειο Αγ Σαββας εγκαινιάσαμε το τμήμα πυρηνικής Ιατρικης που τοποθετήθηκε νέα Γ κάμερα και διαμορφώθηκαν οι χώροι ενος τμήματος που ήταν κλειστό 5 χρονια
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ
σημερα στην τοποθέτηση μου απέδειξα με στοιχεία :
-ότι τα νοσοκομεία της χώρας ενισχύθηκαν μεχρι σημερα απο πέρυσι τον Οκτώβρη με 3150 ατομα όλων των κατηγοριών που εχουν αναλάβει υπηρεσία .
-ότι ειναι σε διαδικασία πλήρωσης και ανάληψης υπηρεσίας άλλοι 2200 περίπου απο προκηρύξεις που εχουν βγει τα αποτελέσματα
-ότι πρόκειται να προκηρυχθούν μεςα στο Δεκέμβρη 4000 με δωδεκάμηνα μέσω ΟΑΕΔ ,2000 μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ ,το Γενάρη 2000 μόνιμοι γιατροί
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ
-Απέδειξα ότι τα νοσοκομεία χρηματοδοτούνται κανονικά με 300 εκατομμύρια παραπάνω απο τον αρχικό προυπολογιςμο του 2015 που παραλάβαμε ,ότι εχουν πληρώσει 1 δις και ληξιπρόθεσμα μηδενίζοντας το παλιό τους χρέος ,ότι για πρώτη φορά ο Εοππυ θα χρηματοδοτήσει με 500 εκατομ
Ευρώ τους προϋπολογισμούς των νοςοκομειων και ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρονια τόσο τα νοσοκομεία όσο και ο Εοππυ θα κλείσουν τη χρονια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ από το "ρεπορτάζ"
τι έδειξαν λοιπόν;
Έδειξαν μια κουβέντα που είπα (και δεν την παίρνω πιςω γιατι ισχύει) ότι ενώ πραγματικα ,μεγαλα νοσοκομεία της Αθήνας Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων πάσχουν απο έλλειψη προσωπικού και ειδικα νοσηλευτικού ,την ίδια στιγμή λογω του πελατειακού κράτους του παρελθόντος (δηλαδή την ψηφοθηρική πρακτική των μετακινήσεων αποσπάσεων ,μετατάξεων απο βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ )ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκετά επαρχιακά νοσοκομεία και καμποςα κέντρα υγείας ανα την επικράτεια τα οποία εχουν πλεονάζον και υπεράριθμο προσωπικό και μαλιςτα ορισμένα προκλητικά υπεράριθμο !! Και αυτή τη φράση την είπα αναπτύσσοντας μια λογική ότι αυτο το κοινωνικό συμβόλαιο του πελατειακού κράτους και της παραοικονομίας των 84,5 δις στο χωρο της υγείας που χρεωκόπησε τη χώρα ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ
Μετά Απ αυτα λοιπόν δείτε τι έδειξαν κατάλληλα "κομμένο ,ραμμένο και σχολιασμένο" οι απόγονοι του Γκαιμπελς ,στο σταρ ..
ΥΓ δεν θα σας κάτσει η "αριστερή παρένθεση" που να ξελαρυγκιαστειτε στα ψέμματα .Οι εργαζόμενοι και ο λαός και βλέπει και αναγνωρίζει και θα μας ΚΡΙΝΕΙ ,αυτός ,όχι εσείς και τα αφεντικά σας


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου