Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Βασίλης Κικίλιας : Οι πολίτες όμηροι των “γνωστών – αγνώστων” μπαχαλάκηδων




Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για την πυρπόληση τριών τρόλεϊ από κουκουλοφόρους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απαράδεκτη και επιδεινούμενη.

  Η καρδιά της πρωτεύουσας εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα καθεστώς αποκλεισμού, με πολίτες οι οποίοι αισθάνονται καθημερινά ότι κινδυνεύει η σωματική τους ασφάλεια, καθώς και οι περιουσίες τους. 

 Οι πολίτες είναι όμηροι των “γνωστών – αγνώστων” μπαχαλάκηδων, οι οποίοι – λόγω της ανεπάρκειας της πολιτικής ηγεσίας της χώρας – εξακολουθούν να “αλωνίζουν” στο κέντρο της Αθήνας.

   Για τη Νέα Δημοκρατία, τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών. Και αυτήν δεν μπορεί να την εγγυηθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι ιδεοληψίες τους, όπως έχει αποδειχθεί επί δύο χρόνια, είναι πιο σημαντικές από την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

 Η δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι απόλυτη: Ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου