Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τρέμει τις εκλογές ο Νίκος Παππάς και λέει δεν θα γίνουν! Αλήθεια το πιστεύει;



Ένας από αυτούς που τρέμουν περισσότερο τις εκλογές και την διαφαινόμενη βαριά ήτα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Νίκος Παππάς και αυτό γιατί είναι πολλά τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί για την τακτική που ακολούθησε στο θέμα των αδειών και θα πρέπει κάποια στιγμή να διερευνηθεί και θα διερευνηθεί από την νέα κυβέρνηση και γύρευε τι θα αποκαλυφθεί.

"Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές" επιμένει να λέει ο Νίκος Παππάς "εκλογές θα γίνουν το 2019" δηλώνει σε κάθε του εμφάνιση.

"Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα" είπε και σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Παππάς αγνοώντας ότι εκλογές ζητάει και η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Σήμερα μάλιστα στο ΑΝΤ1 μέσα σε όλα αυτά που έλεγε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της ανικανότητας του ίδιου και της κυβέρνησης του να κυβερνήσουν σωστά ήταν και κάτι που άφησε άφωνους τους συνομιλητές του στο studio του κ. Παπαδάκη.

Αφού αναφέρθηκε σε αυτά που έκανε η κυβέρνηση δηλαδή στις 100 δόσεις,την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης είπε και το κορυφαίο φέτος πλήρωσαν αρκετές χιλιάδες χαμηλό ΕΝΦΙΑ  για να αναγκαστούν οι δημοσιογράφοι να τον επαναφέρουν στην τάξη και να του πουν όμορφα ότι λέει ψέματα, αλλά επειδή ο ίδιος ο υπουργός βρίσκεται εδώ και χρόνια σε αταξία γενικός και το ψέμα είναι στην τακτική του δεν τα κατάφεραν και συνέχισε να λέει τα δικά του, τα απολύτως δικά του που θέλει να πιστεύει αυτός και μόνο.

Εμάς μας άφησε άφωνους και το "μειώνεται συνέχεια η ανεργία" που τόλμησε να ξεστομίσει ξεδιάντροπα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Παππάς χωρίς να τον ενδιαφέρει η πραγματικότητα του ρεκόρ 15ετίας απολύσεων τους προηγούμενους μήνες στην χώρα μας, την αυξανόμενη ημιαπασχόληση, τον εργατικό μεσαίωνα των 100€ που ζουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες και την μη καταγεγραμμένη ανεργία που βρίσκεται σε επικίνδυνα νούμερα!!!

Αυτά είναι τα στελέχη της τελειωμένης κυβέρνησης και πολλά από αυτά τρέμουν τις εκλογές αλλά μπορεί να τις διαψεύδουν αλλά κανένας από αυτούς δεν το πιστεύει και ετοιμάζονται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου