Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πολάκης δεν έβρισκε κοτέτσι να κρυφτεί μετά τις δικαιολογημένες προσβολές απο τον Άδωνι


Του χρειαζόταν του Πολάκη που μετά από μακρά απουσία του εμφανίστηκε και πάλι.

Το χειρότερο είναι ότι έκανε τον μάγκα ο Πολάκης εκτοξεύοντας κατηγορίες για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την σύζυγο του και μόλις επιτέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης η κότα πλόεν Πολάκης δεν έβρισκε κοτέτσι να κρυφτεί.

Πρωτοφανείς λεκτικοί χαρακτηρισμοί μεταξύ του  Παύλου Πολάκη και  Άδωνι Γεωργιάδη με γκέστ τον πρώην υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντας τον «κότα λυράτη»

Ο Πολάκης που του αντέτεινε ότι «εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλύψαμε σε αυτή τη ζωή όπως έκανες εσύ» και προσέθεσε: «Εμένα δεν με κρατά κανείς όπως εσένα με τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΛΠΝΟ εσύ και η γυναίκα σου».

Μόλις άκουσε τον Πολάκη ο Γεωργιάδης ειδικά στην αναφορά στην σύζυγο του τον κάλεσε να καταθέσει αμέσως τα ραβασάκια, διαφορετικά -πως είπε- θα τον πάει στα δικαστήρια, ενώ τον αποκάλεσε «γαϊδούρι», «απατεώνα», «κότα λυράτη», ότι «κρύβεται πίσω από τα κρητικά του μουστάκια».

Τον λόγο μετά τα κοσμητικά επίθετα του Άδωνι πρός τον Πολάκη πήρε και ο κ. Σαλμάς για να απαντήσει στις κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για υψηλή τιμολόγηση ιατρικής πράξης όταν ήταν υπουργός Υγείας. «Θα σε κλείσω φυλακή», «αλητήριε», «πουλακίδα» ήταν μερικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαλμάς κατά του κ. Πολάκη.

Η κάμερα έδειξε τον Πολάκη την ώρα που προσπαθούσε να βρει κοτέτσι να κρυφτεί αλλά μάταια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου