Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Γελάει η Θεσσαλονίκη και όλη η χώρα με την σύσταση γραφείου πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα



Το Μαξίμου αγνοεί ότι οι πολίτες δεν θέλουν ένα γραφείο Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν έχει νόημα θέλουν σε κάθε πόλη της χώρας ένα στέλεχος της κυβέρνησης να τρώει τα "χαστούκια" και να μαζεύει την αγανάκτηση που στέλνουν στο Τσίπρα και τα στελέχη του Μαξίμου για την κατάντια στην οποία έχουν φέρει χώρα και πολίτες επιμένοντας να μην φεύγουν από την εξουσία.

Κινήσεις χωρίς νόημα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μία από αυτές σύσταση γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στελεχωμένο από ένα στέλεχος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ετών 28.

 Κατερίνα Νοτοπούλου  στελεχώνει το γραφείο πρωθυπουργού η οποία γεννήθηκε το 1988, στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο της πόλης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Είναι στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, και έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. 

Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Την ίδια ώρα πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες  είναι πυρετώδεις γνωρίζοντας το Μαξίμου ότι καίγονται οι πολίτες να δούν έτοιμο το γραφείο του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και να γίνουν τα εγκαίνια από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το γραφείο σύμφωνα με πληροφορίες θα λειτουργεί τόσο ως σύνδεσμος του Μεγάρου Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη, όσο και ως υπεύθυνο σε ζητήματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα, ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου