Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Με δυναμική παρουσία η Μπακογιάννη στον τομέα Ανάπτυξης




Σε ένα από τα πιο νευραλγικά πόστα της ''σκιώδους'' κυβέρνησή του τοποθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Ντόρα Μπακογιάννη, αυτό της τομεάρχου Ανάπτυξης, αποδεικνύοντας ότι ''μετρά'' ιδιαίτερα την δυναμική και τα... χιλιόμετρα εμπειρίας της πρώην υπουργού στο συγκεκριμένο τομέα.

Η πρώην υπουργός ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για τα πόστα της ''άτυπης'' κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σε μιά τόση ιδιαίτερη θέση, την οποία το κόμμα έχει τοποθετήσει στο Νο1 των προτεραιοτήτων: Τις επενδύσεις και την ανάπτυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός έχει, ήδη, ''σηκώσει μανίκια'' για να μπει δυναμικά στη θέση, έχοντας απέναντί της και έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ''αντίπαλο'', τον καθηγητή Δημήτρη Παπαδημητρίου. 

Με την μακρά προϋπηρεσία της στον τομέα, αλλά και, έχοντας όλον αυτό τον καιρό, καταπιαστεί με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, καθώς σε αυτά αποδίδει και μεγάλη σημασία και ο επικεφαλής της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να είναι αρκούντως αυστηρή, αλλά και με καίριες παρεμβάσεις στο έργο του υπουργείου, προκειμένου να ''πάρει μπρος'' η ανάπτυξη, που θεωρείται κύριος μοχλός της κοινωνίας.



Πηγή : newpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου