Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ανησυχία Σαμαρά για τα Εθνικά θέματα




Ανήσυχος δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς για τα πολλαπλά ανοικτά εθνικά μέτωπα , μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

«Ανησυχώ για την στάση της Τουρκίας. Δεν εκπέμπουμε σταθερότητα σαν χώρα και έχουν σκάσει όλα τα θέματα μαζί. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Βρίσκουν το έδαφος και τα κάνουν γιατί η Αμερική είναι άγνωστο ακόμη πως θα κινηθεί, η Ευρώπη έχει τα προβλήματά της με τις πολλαπλές εκλογές, οπότε βρίσκουν όλοι ευκαιρία γι’ αυτό εμείς χρειάζεται να είμαστε σταθεροί».

Για το Κυπριακό, ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε πως « το εδαφικό ήταν κρίσιμο πάντα, από την εποχή που ήμουν εγώ ΥΠΕΞ. Τότε υπήρχαν οι ιδέες Γκουεγιάρ. Η περιοχή της Μόρφου είναι πολύ σημαντική και συμβολική. Αλλά αυτά έρχονται και παρέρχονται, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι σταματάνε».

Όσο αφορά τις  εκλογές θέμα που άνοιξε εχθές ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη  ΚΟ, ο κ. Σαμαράς είπε πως τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και το ασφαλιστικό που θα εφαρμοστεί από 1/1 αλλά και όσο ζητήσουν οι δανειστές για να κλείσει η β’ αξιολόγηση, έχουν οδηγήσει τον πρωθυπουργό να έχει και δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου