Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Στα Πόκεμον ήταν έτοιμος να τα ρίξει ο Τόσκας για να γλιτώσει τους αντιεξουσιαστές


Είναι απίστευτο το ότι έχουμε τέτοιου είδους ακατάλληλους υπουργούς και ειδικά προστασίας του πολίτη.

Ακούσαμε τις απίστευτες δηλώσεις του Ν.Τόσκα που μην μου τους αντιεξουσιαστές τάραττε.

 Ο Ν.Τόσκας υιοθετεί τις απόψεις αναρχικών καθώς αποκλείει την πιθανότητα να δέχτηκε επίθεση ο διοικητής της Τροχαίας από αντιεξουσιαστές και χαρακτηρίζει το περιστατικό τυχαίο και αυθόρμητο!

Τέτοιες δηλώσεις προκαλούν πολλά ερωτηματικά;;;

Πάλι καλά που δεν τα έριξε στα Πόκεμον δήθεν ότι πέρναγαν από εκεί και αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον άτυχο διοικητή της τροχαίας

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ένας ευγενέστατος άνθρωπος χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία. Προσπαθούμε να τον βρούμε» είπε ο κ. Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πρακτορείο».

«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» είπε και δεν ντράπηκε ο κύριος Τόσκας

Την εκδοχή ότι ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντόπουλος δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών ανέδειξε την Τετάρτη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία δημοσίευσε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας θέση την οποία υοθέτησε πλήρως ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ, Ν. Τόσκας

Σύμφωνα με την ανώνυμη μαρτυρία στην ανάρτηση, ο δράστης που επιτέθηκε στον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών ήταν ένας, ο οποίος -σύμφωνα με την εκδοχή αυτή- γρονθοκόπησε και κλώτσησε τον αξιωματικό.

Μάλιστα, κατά την ίδια, ανώνυμη μαρτυρία και στην προσπάθεια της να απαλλάξει τους αντιεξουσιαστές από κάθε ευθύνη χαρακτήρισε ο ανώνυμος το περιστατικό «τυχαίο και αυθόρμητο» .

Η εκδοχή του ανώνυμου αυτόπτη μάρτυρα επαληθεύεται και από τον καθ” ύλην αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο οποίος ξεκαθάρισε πως ήταν ένα το πρόσωπο που επιτέθηκε στον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντόπουλο.

«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» τόνισε ο Νίκος Τόσκας και συνέχισε: «Απόλυτα υποκριτική η στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αφού επί δεκαετίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Σκούπιζαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια ή άλλες περιοχές με προβλήματα σε όλη την Ελλάδα και τώρα πιάνονται από μεμονωμένα περιστατικά. Τα κάνουν σημαία και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Ο κ. Τόσκας επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πρώτη που κάνει επιχειρήσεις στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Ο κόσμος ξέρει ποιος για πρώτη φορά και ποια κυβέρνηση κάνει επιχειρήσεις εναντίον του κοινού εγκλήματος των ναρκωτικών στα Εξάρχεια, ξέρει σε άλλες δύσκολες περιοχές πώς ενεργούμε. Δεν κάνουμε θαύματα. Δεν έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε. Και ξέρουν ποιοι ασχολούνται αποκλειστικά με ψηφοθηρική νοοτροπία, δηλαδή οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες βγαίνουν τώρα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με προπαγάνδα χειρίστου είδους και συνήθως αναποτελεσματικά προσπαθούν να αναδείξουν δυσάρεστα περιστατικά».

Ήρθε η ώρα σου να παραιτηθείς κ. Τόσκα γιατί ο πολίτης μόνο ασφάλεια δεν νιώθει με εσένα υπουργό προστασίας του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου