Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ποδηλάτης υπέστη εγκαύματα όταν πήρε φωτιά το iPhone του



Ενας 36χρονος ποδηλάτης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πόδι του, όταν το iPhone του έπιασε φωτιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας  σε τοπικές εφημερίδες, ενώ έκανε ποδηλασία σε βουνό, έχοντας το κινητό στην τσέπη του, αυτό ανεφλέγη όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το ποδήλατο.

«Είδα καπνό να βγαίνει από την πίσω τσέπη μου και ξαφνικά ένιωσα έναν οξύ πόνο στο πάνω μέρος του δεξιού μου ποδιού σαν κάποιος να πιέζει ένα τεράστιο κομμάτι πάγου επάνω».

Όταν γύρισε να δει τι γίνετε αντίκρισε το σορτσάκι του να λιώνει μαζί με το ίδιο του το δέρμα. «Το κινητό είχε κολλήσει πάνω στο πόδι λιώνοντας μαζί το δέρμα και το ύφασμα του ρούχου μου».






Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά την ιατρική διάγνωση, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Ο άτυχος ποδηλάτης κάνει έκκληση σε όσους ασχολούνται με σπορ και έχουν πάνω τους iphone να προσέχουν: «Αφού συνέβη σε εμένα, μπορεί να συμβεί σε όλους.» «Είναι σαν να κουβαλάς μια μικρή βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Η Apple επικοινώνησε με τον ποδηλάτη, λέγοντας ότι εξετάζει το περιστατικό, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου