Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχει φέρει στους Έλληνες ο Τσίπρας και ασχολείται με το Σύνταγμα



Κώστας Βουκελάτος

Αφού δεν μπορεί να λύσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της χώρας από ανικανότητα! 

Αφού έχει καταχρεώσει τις οικογένειες καταστώντας τους αδύναμους να πληρώσουν την υπερφορολόγηση.

Αφού αύξησε αντί να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ! 

Αφού ξεπουλάει αντί να πουλάει την περιουσία της χώρας!

Αφού έχει διαλύσει την υγεία!

Αφού έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα είπε να βγεί στην αυλή σαν τις κυρά Κατίνες ο Τσίπρας για να σκορπίσει στον αέρα το Σύνταγμα που ονειρεύεται. 

Αντί να βγεί στην αυλή αφού δεν του αρέσει η αίθουσα της βουλής να συζητάει καθημερινά μαζί με τον θίασο του για το πώς θα διορθώσει ορισμένα κύρια και βασικά προβλήματα που έχει φορτώσει η ανικανότητα του στους ώμους των Ελλήνων, κάνει φιέστες για το Σύνταγμα όπως έριξε προ δύο εβδομάδων το βάρος του στον εκλογικό νόμο μήπως και γλιτώσει φέρνοντας την ακυβερνησία.

Επικοινωνιακά αποτυχημένα παιχνίδια όταν ο κόσμος υποφέρει αλλά ποιος ενδιαφέρεται σε αυτόν τον θίασο.

Το χειρότερο είναι ότι μαζεύονται σε αυτές τις φιέστες  ότι αποτυχημένο έχει να παρουσιάσει η πολιτική ζωή της χώρας τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δηλαδή μαζί με νέο αποτυχημένο αίμα.

Εχθές προστέθηκαν στην αυλή και νέα στελέχη στον θίασο της κυβέρνησης όπως ο Βασίλης Λεβέντης αυτός ο γραφικός γελοίος τύπος που του πήρε μερικούς μήνες να κρυφτεί ώσπου ξεμπροστιάστηκε και οδεύει προς τους ότι χειρότερο διαθέτει η χώρα στην σωστή του θέση δηλαδή.

Ακολουθεί ο πολιτικά πεθαμένος Κουβέλης που δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα όλοι γνωρίζουν.

Είχαν προσκληθεί όλοι οι αρχηγοί τον κομμάτων αλλά δεν έπεσαν στην παγίδα της φιέστας αναλογιζόμενοι ότι οι Έλληνες έχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί η βουλή και έτσι έστειλαν ένα εκπρόσωπο τυπικά.

Η χώρα υποφέρει και ο Τσίπρας χαϊδεύεται μαζί με τα στελέχη του γράφοντας τους πολίτες και τα προβλήματα τους στα παλιά των υποδημάτων του για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ευτυχώς δεν θα προλάβει να κάνει μεγαλύτερο κακό στην χώρα και θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες του μαζί με τον θίασο του σύντομα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου