Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η συμπεριφορά των τζιχαντιστών του Ερτνογάν επισκίασαν το πραξικόπημα




Οι απίστευτες εικόνες των τζιχαντιστών πολιτών υπέρ του Σουλτάνου Ερντογάν έδειξαν στην διεθνή κοινότητα ότι το Ισλάμ έτσι συμπεριφέρεται βάρβαρα απάνθρωπα και χωρίς κανόνες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μετά το τέλος του πραξικοπήματος με βάρβαρους υποανάπτικτους πολίτες να μαστιγώνουν με ζώνες τους αιχμαλώτους στρατιώτες, να αποκεφαλίζουν και να προπυλακίζουν επισκίασαν το πραξικόπημα και έδειξαν για ακόμα μία φορά το πραγματικό πρόσωπο της επικίνδυνης για την διεθνή κοινότητα Τουρκίας.

Μόνο οι αστυνομικοί φέρθηκαν ανθρώπινα και προστατευτικά ως όφειλαν στους αιχμαλώτους και προσπάθησαν να προστατέψουν όσους μπορούσαν από τους τζιχαντιστές του Ερτνογάν.

Τα ερωτηματικά πολλά για το πραξικόπημα πώς και γιατί ξεκίνησε και ποιοι είχαν όφελος από την περίεργη και γρήγορη κατάληξη που είχε.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 2.839 στρατιωτικοί διαφόρων βαθμών, 265 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 161 από τους οποίους ήταν πολίτες και στελέχη της αστυνομίας και οι 104  πραξικοπηματίες, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 1.440.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο διοικητής επιχειρήσεων της Α΄ στρατιάς ταξίαρχος Εγιούπ Γκιουρλέρ και ο διοικητής της στρατοχωροφυλακής Κωναταντινούπολης συνταγματάρχης Γκιουρτζάν Σερτζάν. 

Συλλήψεις έγιναν και στο τουρκικό Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, καθώς και στο Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου