Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Hurriyet: Αυτοί είναι οι καμικάζι της Κωνσταντινούπολης



Η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» έδωσε στη δημοσιότητα της φωτογραφίες δύο αντρών και υποστηρίζει πως πρόκειται για τους δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.


Η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου Ατατούρκ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τους καμικάζι αυτοκτονίας της επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους και τον τραυματισμό εκατοντάδων. 
  
Στις φωτογραφίες διακρίνονται ένας άντρας ντυμένος με μπουφάν, παρά τη ζέστη, να μπαίνει στο αεροδρόμιο δίπλα σε ένα ανυποψίαστο μέλος πληρώματος, ενώ σε δεύτερο καρέ ένας άλλος ύποπτος, επίσης ντυμένος στα μαύρα, φαίνεται να βγάζει το όπλο από την τσέπη του και να προχωρεί πυροβολώντας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για τους δύο από τους τρεις δράστες της επίθεσης, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τους.  

 Τέλος, η εφημερίδα σημειώνει πως η τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο στα σπίτια δύο ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως βομβιστές και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό εγγράφων και κρυπτογραφημένου ψηφιακού υλικού.   

Η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί πως πίσω από το μακελειό στο αεροδρόμιο βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από καμία οργάνωση. 




Πηγή: lifo.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου