Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο Φίλης ξαναχτύπησε : Το κίνημα "παραιτηθείτε" είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής



Κώστας  Βουκελάτος


Τρέμουν τις αντιδράσεις του κόσμου γιατί απλά οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν είναι δήθεν αγανακτισμένοι ούτε ελεγχόμενοι είναι αηδιασμένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Οι κινητοποιήσεις τύπου "παραιτηθείτε" είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής. Αυτό τόνισε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha, αναφορικά με τη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου.

Ο κ. Φίλης είναι συνταγματολόγος;

Τελικά μερικοί πολιτικοί δεν είναι απλά επικίνδυνοι είναι και τραγικά γελοίοι.

Ο φόβος τους έχει κάνει να τρέμουν τις συγκεντρώσεις που οι ίδιοι προκαλούσαν πριν από ενάμιση χρόνο στήνοντας τους δήθεν αγανακτισμένους για μέρες στο Σύνταγμα νυχθημερόν για να φύγει η προηγούμενη κυβέρνηση και για να αρπάξουν την εξουσία να εδραιώσουν το σημερινό καθεστώς.

Έχει ξεχάσει ο Φίλης πώς πήρε μαζί με το κόμμα τους την εξουσία εξαπατώντας τους πολίτες με ψέματα και με τα κινήματα της κατσαρόλας.

Έχει ξεχάσει ο Φίλης τα τραπεζάκια που έστηνε μαζί με Κατρούγκαλους στο Σύνταγμα και έκαναν διαλέξεις λέγοντας παραιτηθείτε.

Τώρα όμως που είναι οι ίδιοι στην εξουσία τα κινήματα που αυτός που καταγγέλλει και μαζί με τους συντρόφους του γιγάντωσε τα θεωρούν πλέον στα όρια της συνταγματικής ανοχής!!

Μεγάλη ντροπή για την χώρα τέτοια μυαλά που ξεστομίζουν τέτοια λόγια και να ήταν τα μοναδικά που έχει ξεστομίσει ο συγκεκριμένος.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου