Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ετοιμάζουν και νέα συγκέντρωση 5 Ιουλίου με σύνθημα το ΟΧΙ! Αυτό που θα το χρεώσουν;





Αύριο έχουμε την συγκέντρωση των "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" και η οποία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν την θέλει με τίποτα γιατί νόμιζε ότι είναι λαοπρόβλητο και αγαπητό κόμμα ότι και να κάνει ότι να λέει.

Αλλά υπάρχουν και όρια και στο ψέμα και στην απάτη και στην ανικανότητα να κυβερνήσεις, βουλιάζοντας περισσότερο την χώρα στην ύφεση και στην ανασφάλεια.

Ο Φίλης είναι ο πρώτος που πολέμησε αυτή την συγκέντρωση, ίσως γιατί κάποιοι στην κυβέρνηση ξέροντας τι έχουν κάνει φοβούνται μην έχουν την τύχη του Μαδούρου στην Βενεζουέλα και ξεσηκωθούν μόνιμα οι πολίτες μέχρι να πέσει η κυβέρνηση.

Φυσικά και η κυβέρνηση θα χρέωνε την κίνηση των "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ" στην Νέα Δημοκρατία η οποία όπως λένε ξεσηκώνει τον κόσμο κατά της τέλειας κυβέρνησης που λειτουργεί άψογα.

Ένα άλλο κίνημα όμως διοργανώνει επίσης συγκέντρωση κατά της κυβέρνησης 5 Ιουλίου στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα.

Με σύνθημα : Αξιοπρέπεια Αλληλεγγύη Ανατροπή ‎5/7 Μεγάλη συγκέντρωση του ΟΧΙ - 1 χρόνος μετά

Στο κείμενο που έχουν αναρτήσει στο facebook λένε γιατί γίνεται αυτή η συγκέντρωση και είμαστε περίεργοι αυτή η κίνηση θα κινείται επίσης στα όρια της συνταγματικότητας κύριε Φίλη;

Που θα χρεώσουν αυτή η συγκέντρωση; Σε ποιους; 

Πρέπει να καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι μόλις τώρα ο λαός άρχισε να ξυπνάει και οι αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης είναι δίκαιες και δεν χωράει αμφισβήτηση από νοήμονες μη καθεστωτικούς σοβαρούς ανθρώπους. οι υπόλοιποι μπορεί να λένε ότι θέλουν. 

Ακολουθεί το κείμενο:

Το ΟΧΙ θα ξαναβγεί μπροστά και θα καθορίσει τις εξελίξεις. Αυτή την φορά με ανθρώπους αποφασισμένους, αυτούς που δεν πρόδωσαν τον λαό και την νεολαία.

1 χρόνο μετά να είμαστε ξανά εκεί, στο Σύνταγμα για να θυμηθούμε το μεγάλο ΟΧΙ της 5ης Ιούλη και να το κάνουμε οδηγό στη νέα πορεία για την ελευθερία μας!

Όσοι πιστεύουμε ότι τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος!
Όσοι πιστεύουμε ότι η λιτότητα δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα!
Όσοι πιστεύουμε ότι μέσα στη φυλακή του ευρώ και της Ε.Ε δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση!
Όσοι είμαστε αποφασισμένοι, μαζί με όσες δυνάμεις και πρόσωπα στήριξαν το περήφανο ΟΧΙ και δεν το πρόδωσαν για τις καρέκλες της εξουσίας!

Την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 7μ.μ (την ίδια ώρα που έκλειναν οι κάλπες και έβγαινε το 62% ΟΧΙ ) όλοι ΕΜΕΙΣ να είμαστε ΕΚΕΙ!

Να ανακτήσουμε δυνάμεις, να δώσουμε ξανά πνοή στο κίνημα, να σχεδιάσουμε το αύριο!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου