Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Προσοχή στην ένοχη Ελλάδα μεταξύ Euro και Αλβανίας!





Της Νάντιας Γρινιεζάκη

Φυτίλι έτοιμο να εκραγεί είναι για ακόμη μία φορά οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία , ύστερα από το «αντικανονικό» χτύπημα των τελευταίων σε αγώνα του Euro 2016 στην πόλη του Παρισιού. 

Πάντα η μπάλα και η πολιτική ήταν δύο καυτά θέματα που απασχολούσαν τον κόσμο παγκοσμίως, σε συνδυασμό όμως του προσφυγικού ζητήματος και της διεθνής οικονομικής κρίσης , τα πράγματα είναι ίσως χειρότερα από ποτέ. Η παλιά παριζιάνικη εσάνς που αναδυόταν στον αέρα του Παρισιού , είναι πλέον παρελθόν , η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και ο θεσμός του euroματώνει!

Περιμέναμε καιρό το εναρκτήριο λάκτισμα και αντί να μιλάμε για τόπι μιλάμε για ριγκ. Καμία σωτηρία για τους ποδοσφαιρόφιλους! Οι Άγγλοι τσάκισαν τους μαρσεγέζους , οι αστυνομικοί τους Άγγλους, οι Ρώσοι τους Άγγλους ,οι οπαδοί της Nice κάτι Iρλανδούς και Πολωνούς, οι Γερμανοί κατέβηκαν με ναζιστικές σημαίες, οι Αλβανοί γέννησαν 90.000 τσαμίδες και τους σκότωσαν κιολας, οι Τούρκοι ανέβασαν πανί για τον Μάρκο το παλικάρι που σκοτώθηκε στην Πόλη, οι Σέρβοι τσάκισαν τους Τούρκους, το ίδιο και κάποιοι Άγγλοι και κάποιοι Γάλλοι . Πάνω από 150 είναι οι αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί αυτές τις ημέρες και είμαστε ακόμη στην αρχή του ποδοσφαιρικού θεσμού!

Άντε μετά να ευχαριστηθείς μπάλα , που μέσω τηλεόρασης είναι ακόμη δωρεάν ,να ξεφύγει το μυαλό σου από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας καθημερινά και να κοιμηθείς ήσυχος!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου