Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: Έφηβοι επιδίδονταν σε livestreaming sex μέσω facebook



Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για δύο κορίτσια 14 και 15 ετών και ένα αγόρι 15 ετών

Διαστάσεις μάστιγας αρχίζει να λαμβάνει στις ΗΠΑ το φαινόμενο του διαδικτυακού σεξ μεταξύ εφήβων. Η αστυνομία εντόπισε πολλαπλές περιπτώσεις σε High Schools σε διάφορες πολιτείες, κατά τις οποίες 14χρονοι και 15χρονοι μαθητές επιδίδονταν σε livestreaming sex μέσω facebook με άλλους συμμαθητές ή συμμαθήτριές τους.

Η αστυνομία έλαβε έγκριση από την εισαγγελία να διερευνήσει - σε αυτό το στάδιο - τουλάχιστον μία υπόθεση στο Μιλγουόκι του Γουισκόνσιν. Αφορά έναν έφηβο, ο οποίος έκανε διαδικτυακό σεξ με δύο άλλους συμμαθητές, προβάλλοντας το σχετικό βίντεο στο facebook. Ήταν δύο κοπέλες ηλικίας 14 και 15 ετών, με ένα 15χρονο αγόρι, τα οποία φοιτούσαν στο Μπαράκ Ομπάμα School!

Η ειδική διεύθυνση της αστυνομίας ζήτησε από τη διαχείριση του facebook τα βίντεο και τους διαχειριστές των λογαριασμών, προκειμένου να προχωρήσει την έρευνα. Οι κατηγορίες που βαραίνουν ιδιαίτερα τα δύο κορίτσια, είναι πολύ βαριές, ενώ ευθύνες έχουν και οι γονείς.

Το σχολείο συνεργάστηκε άμεσα με τις αρχές, καθώς τα βίντεο εντοπίστηκαν από τη διεύθυνσή του, μετά από το σάλο που προκλήθηκε ανάμεσα στους μαθητές. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και σε άλλες πολιτείες και βρίσκονται υπό διερεύνηση.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου