Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ανομία και ανεξέλεγκτοι αναρχικοί καίνε και σπάνε καθημερινά στην Αθήνα



Ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε 15 βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου, στην στατική διμοιρία των ΜΑΤ που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι άντρες των ΜΑΤ αντέδρασαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και μετά από αρκετή ώρα έτρεψαν σε φυγή τους νεαρούς κουκουλοφόρους στα γύρω στενά των Εξαρχείων.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων καταστράφηκαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα αθώων και άμοιρων ιδιωτών και η καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας πολιτών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο από την δράση των αντιεξουσιαστών.

Το μεγάλο θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει και να αναλάβει τις ευθύνες του το κράτος είναι η άμεση αποζημίωση των ιδιωτών που τους καταστρέφουν την περιουσία οι αντιεξουσιαστές γιατί η ανικανότητα και η ανοχή έχει και τα όρια της.

 Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια και πιάσε το αυγό και κούρευτο όπως λέει ο λαός λες και δεν ξέρουν ποιος και τι!!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου