Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Αλεξιάδης: Θα κάτσουμε πολλά χρόνια στην εξουσία! Και μετά ξύπνησες από τον εφιάλτη




Διαβάζουμε στο tribune.gr του κάθε πεινασμένου το όνειρο που είναι όμως ο εφιάλτης κάθε μέρα που περνάει για το 95% του ελληνικού λαού!!

Είδε ένα όνειρο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα ο κύριος Αλεξιάδης.

Παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για πολλά ακόμα χρόνια «βλέπει» ο Τρύφων Αλεξιάδης.«Κάνατε και μία σωστή πρόβλεψη για 1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε κλείσει ενάμισι χρόνο, ένα χρόνο είμαστε, θα κλείσουμε πάρα πολλά χρόνια, να είστε σίγουροι», είπε μεταξύ άλλων στην απάντησή του προς τον βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Και πρόσθεσε:«Δεν καταθέτετε τη διαφορετική πολιτική πρόταση. Αυτό που θέλετε να πείσετε τους πολίτες είναι ότι ο παράδεισός ήταν η κατάσταση που υπήρχε πριν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το φόροι, φόροι, φόροι ήταν δικό σας σύνθημα και εμείς προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε».

Δεν επιβάλλεται φόρος πολυτελείας στα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, διευκρίνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών για τα συστήματα εγγύησης των καταθέσεων.

Αναφερόμενος στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, είχαν εξαιρεθεί κατά την επιβολή του φόρου πολυτελείας το 2010, όμως μετά την κατάργηση του φόρου το 2014 δεν καταργήθηκε και η εξαίρεσή τους, κάτι το οποίο γίνεται τώρα με το συγκεκριμένο άρθρο το οποίο συνιστά νομοτεχνική βελτίωση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου