Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ορισμένες αμφιβόλου προέλευσης ΜΚΟ δρουν ανεξέλεγκτες στην Ειδομένη και είναι πολύ επικίνδυνες



Το πάρτι των ΜΚΟ σε βάρος προσφύγων και μεταναστών εδώ και ενάμιση χρόνο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Είναι πολλά τα λεφτά όπως ακούγεται από επίσημα χείλη και δεν ξέρει κανένας ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις ΜΚΟ, οι γνωρίζουν κάποιοι και δεν τους συμφέρει να μιλήσουν.

Όπως και να έχει τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ανεξέλεγκτη δράση ορισμένων ΜΚΟ που ήρθαν για να βγάλουν λεφτά αδιαφορώντας για τις ζωές των προσφύγων και μεταναστών.

Επιτήδειοι  δήθεν εθελοντές, πληροφορίες λένε ειδικά για μια ομάδα Γερμανών και Ιταλών «αλληλέγγυων» διακινούσαν από το μεσημέρι του Σαββάτου την ψεύτικη «πληροφορία» για  επικείμενο «άνοιγμα των συνορών». Η διαρροή αυτή της συγκεκριμένης ψευδούς πληροφορίας έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των 12.000 περίπου εγκλωβισμένων προσφύγων, οι οποίοι ξεσηκώνονται με την παραμικρή «χαραμάδα» ελπίδας ότι θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι προς τη Β. Ευρώπη,

Αυτή η αναστάτωση έχει θέσει σε επιφυλακή την αστυνομία προκειμένου να μην χαθούν και πάλι ζωές στην προσπάθεια αυτών των απελπισμένων να περάσουν τα σύνορα και πέσουν θύματα κακοποίησης από τους Σκοπιανούς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου