Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πόλεμος για το κύκλωμα των εκβιαστών! "Και αγωγή και μήνυση" λέει ο Κουμουτσάκος - Η απάντηση του Μαξίμου



Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του συστήνει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια - τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

"Και αγωγή και μήνυση", απαντά ο κ. Κουμουτσάκος.

Στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο» και καταλήγει:

«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

Είχε προηγηθεί η σκληρή απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκου προς την κυβερνητική εκπρόσωπο, όπου μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να καταθέτει μήνυση εναντίον της Όλγας Γεροβασίλη.

"Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες εκλεγμένου βουλευτή - εκπροσώπου τύπου κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα μίλησε για γκεμπελικής έμπνευσης χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που "αποδεικνύει ότι με τρόπο βορβορώδη στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης".

Είπε επίσης ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι.

"Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης, τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντιπάλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

"Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους", απαντά ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter. 


Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου