Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

ΝΔ: «Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη, κ. Τσίπρα!»


«Για απόπειρα εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους και απροκάλυπτης χειραγώγησης της Δικαιοσύνης» καταγγέλλει τον Αλ. Τσίπρα η ΝΔ, μετά τις καταγγελίες από την εισαγγελέα Εφετών για «παρέμβαση με απειλές» του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλου στο έργο της.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, τόνισε:

«Οι σημερινές σοβαρότατες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν τις χειρότερες υποψίες μας.

Η υπό τον κ. Τσίπρα ομάδα εξουσίας σταθερά επιχειρεί να εγκαθιδρύσει κομματικό κράτος και σύστημα απροκάλυπτης χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Η επίκληση της μόνιμης δικαιολογίας περί “διαπλοκής” μόνον ως ομολογία πράξεων ωμής κατάργησης της διάκρισης των εξουσιών ακούγεται.
Ουδείς πείθεται. Πόσο μάλλον που ο δήθεν διώκτης αποκαλύπτεται κρυφός και κατά συρροήν συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει.

Ζητάμε την άμεση διαβίβαση στη Βουλή των Ελλήνων της υπόθεσης των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη από τον αρμόδιο Υπουργό Αναπληρωτή της! Ζητάμε επίσης την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για να απαντήσει η Κυβέρνηση στα καταλυτικά ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Η Νέα Δημοκρατία δε θα επιτρέψει τη χειραγώγηση και τρομοκράτηση της Δικαιοσύνης. Και προειδοποιεί:

Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη κ. Τσίπρα».Πηγή : ethnos.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου