Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Εάν δεν πέσει από ανικανότητα ο Τσίπρας θα τον ρίξουν οι αποκαλύψεις της Κωνσταντοπούλου



Γράφει ο Γιάννης Αθανασίου

Και τι δεν είπε η Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα που σε άλλες δημοκρατικές χώρες θα είχε πέσει η κυβέρνηση από τον σάλο που θα προκαλούσαν αυτά που αποκαλύπτονται.

Η Κωνσταντοπούλου έχει προχωρήσει από εχθές  σε αποκαλύψεις ότι διατηρεί στην κατοχή της στοιχεία και γραπτά μηνύματα του πρωθυπουργού που αφορούν το ταραγμένο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου κατά το οποίο η χώρα οδηγήθηκε από το δημοψήφισμα στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Οι αποκαλύψεις έχουν αρχίσει από νωρίς με το κείμενο που έχει αναρτήσει  στην προσωπική της ιστοσελίδα προς απάντηση της συνέντευξης του κ. Νίκου Βούτση στην κυριακάτικη Καθημερινή. 

Στο αναρτημένο κείμενο η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, μετά το δημοψήφισμα και κατά τις ώρες που ετοιμαζόταν η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, άκουσε τον κ. Τσίπρα να αναφέρει πως «μόνο μια κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία» μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου συνέχισε τις αποκαλύψεις μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ και έδωσε τον  Αλέξη Τσίπρα στεγνά για το καλοκαίρι του 2015 λέγοντας  ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων». 

Αποκάλυψε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό», υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία». Το βράδυ της 10ης Ιουλίου «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και  ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». 

Όπως είπε στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης». Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τσίπρας «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το "Ναι"» τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».

Φυσικά μετά από αυτές τις αποκαλύψεις έχει αντιδράσει και η κυβέρνηση και η Βουλή και γίνεται προσπάθεια να αλληλοκατηγορήσουν ο ένας τον άλλο για να αποδυναμωθούν τα όσα έχει αποκαλύψει η πρώην πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ήταν φαβορί για αυτή την θέση, προσωπική επιλογή του κύριου Αλέξη Τσίπρα.

Ποιος είναι ο τρελός και ποιος ο γραφικός αυτό θα το κρίνει ο Ελληνικός λαός!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου