Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Έτομοι για πόλεμο! Τα σοκαριστικά ευρήματα και το "άρωμα" τζιχαντιστών



Ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αρχές στο τροχόσπιτο του Κούρδου -με βρετανικό διαβατήριο- στην Αλεξανδρούπολη! 200.000 φυσίγγια, τέσσερα τουφέκια, διόπτρες νυχτός και... ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική στο σημείο!

Μία -ακόμη- σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη που δημιουργεί φόβο και αμέτρητα ερωτήματα. Οι αρχές συνέλαβαν έναν Κούρδο, υπήκοο Βρετανίας, ο οποίος στο τροχόσπιτό του μετέφερε βαρύ οπλισμό. ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική βρίσκονται στην πόλη, ενώ εξετάζονται όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου κι ενός που συνδέει την υπόθεση με τους τζιχαντιστές.

Τα ευρήματα

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, ο 40χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα το πρωί (σ.σ.14-2-2016) στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Ο 40χρονος κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Το γιατί είναι... οφθαλμοφανές.

Ο άνδρας οδηγούσε ένα ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, με γερμανικές πινακίδες κι έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, καθώς και στην κατοχή του τα εξής:

- 200.000 φυσίγγια, διαμετρήματος 22 χιλιοστών
- 4 τυφέκια μάρκας Walther
- 8 διόπτρες
- Διάφορα χρηματικά ποσά

Επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο.






Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Φωτό: ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου