Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Jamie Foxx έσωσε τη ζωή 32χρονου - Τον έβγαλε από φλεγόμενο αυτοκίνητο



Έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Ray Charles, αλλά πλέον αποτελεί ήρωα για τον 32χρονο Brett Kyle και όχι μόνο. Έσωσε τη ζωή του, απεγκλωβίζοντάς τον από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του που είχε ανατραπεί μετά από σοβαρό τροχαίο.
Ο διάσημος ηθοποιός άκουσε τις φωνές έξω από το σπίτι του στην περιοχή Ventura County, στην Καλιφόρνια, το πρωί της Δευτέρας. Με έναν ακόμα άντρα, ο 48χρονος έτρεξε στο σημείο και τον έβγαλε από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες. "Δεν το βλέπω ως κάτι ηρωικό. Απλά έπρεπε να κάνω κάτι και πήγαν όλα καλά. Όπως τον έβγαζα του είπα πρέπει να με βοηθήσεις να σε βγάλω γιατί δεν θέλω να σε αφήσω".

Ο πατέρας του νεαρού Brad Kyle είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε καμία υποχρέωση να κάνει τίποτα. "Όλοι μας ελπίζουμε να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όταν χρειαστεί, αλλά η ερώτηση είναι το κάνουμε ή φοβόμαστε για τις ζωές μας; Εκείνος δεν φοβήθηκε".

Ο 48χρονος ηθοποιός πόσταρε αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγκαλιά με τον Brad Kyle. "Γνώρισα τον πατέρα του νεαρού από το χθεσινό βράδυ. Αυτό είναι που μετρά. Η ζωή ενός άντρα, ενός γιου, ενός αδερφού σώθηκε αργά τη νύχτα. Ο Θεός είχε τα χέρια του γύρω μας.. δεν υπάρχουν ήρωες.. απλά ευτυχισμένοι μπαμπάδες".

Ήταν ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που έδωσε εργαλεία στον διάσημο ηθοποιό και έναν ακόμα πολίτη για να σπάσουν το παράθυρο, να κόψουν τη ζώνη και να απεγκλωβίσουν τον 32χρονο. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο με εγκαύματα και καταδικάστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.




Πηγή: Itv, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου