Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Χαριτίνη Δημητρίου

Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος , αλλά πιο δοξασμένος , γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα !
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Αγαπημένοι μου πάμε να πούμε τα δικά μας ..αλλιώς με λίγη τσαχπινιά μήπως και σκάσει λίγο γέλιο στο χειλάκι μας !
Άλλαξε ο καιρός έπιασαν τα κρύα , τα χιόνια ,ανάψτε καλοριφέρ , σόμπες , τζάκια και κάψτε ότι ..βρείτε ! Αν βρείτε και κανένα πολιτικό ...ξέρετε τι θα κάνετε !....
Εμείς ο ανεκτικός λαός που... παράπονο δεν έχουμε μας δέρνουν από παντού .
Εμείς ...θαραλαίοι λέμε κι άλλο ...δώσε αντέχουμε...Έτσι έχουμε και τι δεν έχουμε να πούμε ! Είναι τόσα πολλά αλλά θα τα πούμε έτσι :
Έχουμε την αριστερή κυβέρνηση που ειναι χειρότερη και από την πιο δεξιά , δεξιά κυβερνηση που είχε ποτέ η Ελλάδα  .Έχουμε τώρα πια και αντιπολίτευση με  αρχηγό τον Κ.Μητσοτάκη , που περιμένουμε και ελπίζουμε να ζορίσει την κυβέρνηση που δεν έχει απλά χάσει την μπάλα ..αλλά το γήπεδο .
Έχουμε τρελή φορολογία που τι κι αν ήρθαν οι εκπτώσεις ; Άντε να πάρεις κάτι για τα παιδιά να τα βολέψεις γιατί για μας χλωμό το βλέπω έως ..κατάμαυρο !
Έχουμε μπαράζ απεργιών και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχαν οι γιατροί και οι δικηγόροι . Εκεί ΜΑΤ δεν είδα ; Γιατί ; Το γιατί είναι ότι όλοι έχουν δίκιο αλλά τα γεροντάκια  είναι του χεριού σας και τα φορτώσατε φάπες  και χημικά ! 
Έχουμε ...πολλές προσλήψεις στο δημόσιο φίλοι , αδέλφια , ξαδέλφια , νύφες , συνυφάδες , γαμπροί , κουμπάροι ,ράπερ και τους συγγενείς όλων των παραπάνω !
Γειά σου βρέ ΣΥΡΙζΑ με τα ωραία σου !
Με το στρατό σου ,  το σόϊ σου , και την παρέα σου !
Έχουμε το κουαρτέτο που έρχεται με άγριες διαθέσεις γιατί ζήτησε λέει αγελάδα για το ασφαλιστικό και τους έδωσε  γάτα ο Κ.Κατρούγκαλος !
Κ. Δανειστές καθίστε φρόνιμα ....Γιατί θα σας πάρει στο κατόπι ο Λαός και θα φύγετε χωρίς τα πανάκριβα κουστουμάκια σας ! Ξέρετε πώς .....
Έχουμε και τον Τόμσεν που λέει ότι θα παραμείνει το ΔΝΤ  και συμφωνούν οι κυβερνώντες .Μάλλον μας κάνετε πλάκα ...Εσείς δεν λεγατε ότι δεν το θέλετε το ΔΝΤ ; Μας έχετε χορτάσει στο ψέμα που πιο πολύ ...πεθαίνεις!
Τι άλλο έχουμε ; Έχουμε και την κόρη του Κ.Γ.Μηλιού να φωτογραφίζει σε μαγαζί του κολωνακίου  500 ευρα -όπως αναφέρερει στο σχολιο που συνοδεύει τη φώτο-ξοδεύει για να επιτελέσει το πατριωτικό της καθήκον στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία  ! Αυτό κι αν είναι θράσος σε ενα λαό που υποφέρει ! Έχουμε κινητοποιήσεις των αγροτών που απειλούν ότι θα κόψουν την Ελλάδα στη μέση ... Έχουμε πρόταση της κυβέρνησης για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία ..Εδώ γελάμε ! Γελάμε πολύ λέμε ! Γιατί αν κάτσουμε και κλάψουμε με όλα αυτά που μας συμβαίνουν τότε δεν θα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε !
Αλλά σε εσάς δεν μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις .Θα ήθελα να ήξερα αν παίρνατε 400 , 500 , και 700 ευρώ πως θα ζούσατε ; πως θα πληρώνατε φόρους ;
Το έργο το ζει ο λαός ! Το έχω πει και άλλη φορά : Οταν ο λαός μουρμουρίζει ...τότε πρέπει να φοβάστε ....Τι θα γίνει ...Εδώ είμαστε ή θα γελάσουμε , ή θα ρίξουμε πολύ ξύλο ! Ε ! Δεν παει άλλο ! Τριγύρω πόλεμοι , τζιχαντιστές , λαθρομετανάστες παντού  κάτι σαν ίωση ...Δεν είμαι ρατσίστρια  ! Αλλά θέλω να ζω στη χώρα μου και να μπορώ να περπατάω ελεύθερα και όχι να φοβάμαι ...Οι αστυνομία κάνει ότι μπορεί...
Πραγματικά ότι μπορεί όταν οι κυβερνώστες έχουν από 5 μεχρι και 20 αστυνομικους για να τους φυλάνε ! Ντροπή  !Λέγαμε για τον Γ.Παπανδρέου που μας έβαλε στο μνημόνιο .
Τώρα θα λέμε για τον ΣΥΡΙΖΑ που θα γραφτεί με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία !Κάνουν τα πάντα για να μας εξοντώσουν   ! Κλείνοντας θα πω : 
Μόνον πέτρα πάνω στην πέτρα νά μήν μείνει , ημείς δεν προσκυνούμε....
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ .

Είδαμε ,ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε μια βόλτα στα αστεράκια μας να χαλαρώσουμε λίγο..
Έτσι λοιπόν η Ρ.Μακρή με την φιλη της Ζ.Κονσταντοπούλου διασκέδασαν σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει Π.Τσαρούχας ! Έτσι τα κορίτσια ξενυχτάνε με ενα μυστικό κάποιο ...κόμμα κρυφό ! ....;
Είδαμε και φωτογραφια του Π.Παντελίδη από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται πνιγμένος σε ένα βουνό από... λέλουδα ! Α ! Βρέ Παντελίδη αυτά βλέπουν οι δανειστές και νομίζουν ότι έχουμε πολύ ...λίπος ! 

Για την ιστορία των νυχτερινών μαγαζιών αυτοί που πετάνε τόσα λέλουδα ειναι λίγοι ! 
Αυτοί που τα έχουν και είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι θαμώνες !
Ας κοιτάξει και λίγο.. εκεί η εφορία ....!
Το tip της Εβδομαδας !

Μας συμβαίνουν τόσα πολλά , για αυτό να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί κανενας δεν θα το κάνει καλύτερα από εσάς ! 

Ε ! Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την άλλη 

Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου