Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Δράμα: Για βιασμό και βαριά σωματική βλάβη κατηγορείται ο νοσηλευτής που νάρκωσε και ασέλγησε σε ασθενή



Λεπτομέρειες για την ανατριχιαστική υπόθεση στην Ανατολική Μακεδονία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε ασθενή αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος νοσηλευτής νοσοκομείου της Δράμας που συνελήφθη χθες για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος μιας 22χρονης ασθενούς κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Σύμφωνα με την καταγγελια ο δράστης μπήκε σε θάλαμο και αφού χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα στην ασθενή, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, ασέλγησε σε βάρος της και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από άλλη νοσηλευόμενη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άδειο φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου