Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<<...Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες , αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους τη φρουρά του καθεστώτος , και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές .
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβουλή μεγάλων φόρων , η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών , όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά ....>> !
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .

Χρόνια Πολλά αγαπημένοι μου ! 
Σήμερα η εορτή των Θεοφανείων , ο αγιασμός των υδάτων και μακάρι οι πολιτικοί μας να ..αγιασθούν μήπως και δούμε άσπρη ημέρα !
Αλλά τι να αγιασθούν ...καλέ ; 
Θα πάνε  τσάρκα στις διάφορες ενορίες τυπικά ...για να έχουμε να λέμε..γιαούρτια να μην πέσουν ...με όσα συμβαίνουν απο τους φόρους και τους λαθρομετανάστες ,φοβάμαι πως έχει έρθει η ...ώρα τους ..
Κάτι ο Ερντογάν που έχει αρχίσει να αμφισβητεί 16 Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο , που δεν κοιτάει τα χάλια του με τόσα μέτωπα που έχει ανοίξει..
Κάτι τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων με τις διάφορες προφητείες , κάτι ο Λιακόπουλος παρά έδεσε το γλυκό κι έγινε αυτό που λέμε κολλάει στο δόντι...και είναι για πέταμα το γλυκό μαζί με το δόντι !
Με όλα αυτά ούτε ο Ζάλογγος δεν μας γλυτώνει !
Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν  τις προκλήσεις και  τις απειλές , το ίδιο οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας . Ένα μπαχαλο εκτός συνόρων και ένα << μπαχαλάκι>> εντός συνόρων  με μπόλικη σαντιγύ για να μην καταλαβαίνουμε αμέσως τι γίνεται ..
Να το παίρνουμε χαμπάρι όταν έρχονται τα ραβασάκια με τους φόρους , κι άλλους φόρους που  πολλοί πολιτικοί δεν πληρώνουν . Να παίρνουν τα σπίτια του Λαού ενώ τα δικά τους και τα προστατεύουν και αγοράζουν βίλλες σε πρωτεύουσες της Ευρώπης  ! Αμέ ! Τι νομίζετε ότι θα κάτσουν να σκάσουν ;
Έσκασε και το κορυφαίο την προηγούμενη εβδομάδα ....
Παλιοί συνταξιούχοι βουλευτές είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη γιατι δεν είχαν πάρει αύξηση στην συνταξή τους , δικαιώθηκαν λοιπόν και ζητάνε αναδρομικά 80.000 με 100.000 ευρώ ο κάθε ένας ! Μάλιστα ! Κάποιοι παραιτήθηκαν του δικαιώματός τους καλέ τι μας λέτε...Τόσοι Έλληνες πολίτες που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη , και έχουν δικαιωθεί σε οτι τους έχει κλέψει το κράτος ..δικαίου ...πήρε τίποτα ;
Σας παρακαλώ συνέλθετε ..όσο μπορείτε..βέβαια  γιατί δεν το βλέπω...
Έπεσαν και οι υπογραφές για το ξεπούλημα του Αστέρα σε Τούρκους και σε Άραβες   ...Άντε τι άλλο έχει σειρά ; Ντροπή σας ! 
Ο Γ.Κατρούγκαλος έδειξε το κείμενο  του ασφαλιστηκού στους πολιτικούς αρχηγούς , λίγο πρίν το δείξει στο κουαρτέτο που έρχεται στην Αθήνα με ..άγριες διαθέσεις !
Ε ! Βρε κλάμα που θα ρίξουμε πάλι ..! Η κυβερνώντες λένε θα κανουν σκληρή διαπραγμάτευση όπως έκανε πρίν λίγους μήνες ..Θυμάστε ;
Πιο πολύ διαπραγμάτευση...πεθαίνεις ! Πιο κάτω απο τα τέσσερα πάνε οι κυβερνώντες στους δανειστές . Μπήκε ο Ιανουάριος και ξεκινάει με ένα ανάδρομο Ερμή ..Αυτό κρατήστετο ! Συμφωνία που γίνεται τώρα μελλον δεν έχει..Ότι είπε η κυβέρνηση ότι δεν θα κάνει το έκανε και με το παραπάνω .. Οι πρώτες εκλογές με κυβέρνηση Τσίπρα έγινε με αναδρομο Ερμή  . Η δεύτερες εκλογές με δυο εκλείψεις  ! 
Δεν έχουμε παρά να δούμε τις εξελίξεις ! Οι μήνες που έρχονται θα δοκιμάσουν την  κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό ! Πόσο θα αντέξει η αριστερή κυβέρνηση που μόνο αριστερή δεν είναι ;
Κλείνοντας θα πω ας κάνουμε υπομονή , και με δύναμη να το περάσουμε και αυτό γιατί ξέρουμε και γνωρίζουμε ...Για να μη φτάσουμε  στο τέλος να λέμε το τραγούδι του Γ.Μιλιώκα : << Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και Μ.....
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς >> ! Όχι ότι δεν το λέμε μόνοι μας !!

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου οι γιορτές και τα πανηγύρια τέλειωσαν και οι σταρούμπες γύρισαν στην Αθήνα ! Έτσι μάθαμε ότι η Κ.Καινούργιου τα ξαναβρήκε με τον συντροφό της και πήγαν ταξιδάκι ! Το πόσο θα κρατήσει θα δείξει ! Απο δικούς τους ανθρώπους  μάθαμε ότι αγαπιούνται τα παιδιά και κάνουν τα πάντα να τα βρούνε ! Μακάρι να φάμε και κουφέτα  γιατί τον θέλει το γάμο το Κατερινάκι !
Ο Γ. Αρναούτογλου καλεσμένος στον Γ. Λιάγκα και την Φ. Σκορδά είπαν και τι δεν είπαν ! Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια με τη Φαίη  που πέταξε τα μικρόφωνα και βγήκε εκτός πλατό..Με λιγα λόγια της ειπε ότι εσυ γλείφεις θελεις να τα έχεις καλά με όλους .. Ενα δίκιο το εχει Ο Γρηγόρης ... Αλλά και κάπως έτσι ήταν και ο Γρηγόρης στην αρχή της καριέρας του θυμάστε.....Το καλό παιδί....;
Στην συνέχεια πρόβαλαν ενα video πιλότο εκπομπής   που έγινε  το 2001  , ουσιαστικά πάνω κάτω το βραδινό που κάνει ..Αυτό για να κλείσει στόματα οτι έκλεψε την ιδέα του Κωστόπουλου ! Αλλά την ιδέα την είχε ο Μαστοράκης που το παραδέχθηκε !
Έτσι ...έκλεισε τα στόματα για κλέψιμο της εκπομπής του Π.Κωστόπουλου !
Μάθαμε ότι Η Κ.Σπυροπουλου δεν αποσύρει την μήνυση στο Γ.Λιάγκα γιατί λέει...ο ίδιος δεν την έχει πάρει τηλέφωνο ..Τι ζητάει άραγε η Κωνσταντινα ; Συγνώμη δημοσια ζήτησε ο Λιάγκας !  Μήπως τον θελει γονατιστό ;
Τι να πω....Εχω χάσει το μυαλό μου με αυτά που βλέπω και ακούω..Είμαι και ..ξανθιά....!

Το Tip της εβδομάδας !
Στόχος του 2016  που πρέπει όλοι να υιοθετήσουμε :
<< Να ασχοληθώ με τον εαυτό μου δημιουργικά .Να πάψω να ασχολούμαι με το τι αρέσει στον καθένα γύρω μου ,με μικρότητες και ίντριγκες .Ας χαρίσω σε εμένα περισσότερο χρόνο , σκέψη αλλά και ενέργεια , με το να μου αφιερώνω το χρόνο που αφιέρωνα στο τι θέλουν οι άλλοι απο εμένα ! >> 
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
άλλη εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου