Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ





Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος , είναι να διαγράψεις την μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του , την κουλτούρα του ,την Ιστορία του . Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία , να κατασκευάσει μια νέα παιδεία ,να επινοήσει μια νέα Ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιό είναι και ποιό ήταν . Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα τον ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα >> . ΜΙΛΑΝ ΚΟΥΝΤΕΡΑ .

Αγαπημένοι μου τα γεγονότα τρέχουν , εμείς λέμε να τα δούμε αλλιώς..
Αλλά πόσο αλλιώς και αλλιώτικα ;

Ο Κ.Σόϊμπλε στο Νταβός που είχε πάει ο Α.Τσίπρας μας αποκάλεσε ανόητους , ηλίθιους ...Εμάς θα μου πείτε ; Το Πρωθυπουργό είπε ... Ναι αλλά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο λαό . Ο Κ.Σόϊμπλε ο οποίος καταχράστηκε τα χρήματα του κόμματος που εκπροσωπεί  ! Ένας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς της Γερμανίας , που έχει τέτοια ζήλεια με την Ελληνική Ιστορία , και το Ελληνικό πνεύμα και κάνει τα πάντα να μας ταπεινώσει ! Ο Πρωθυπουργός έκανε πως δεν κατάλαβε...ή δεν κατάλαβε  ; 

Αλλά δεν φταίνε πάντα οι λύκοι φταίνε και τα πρόβατα που κάθονται και .....περιμένουν την σφαγή ! Πόσο άλλο αίμα Κ.Πρωθυπουργέ ;

Είχαμε μάλιστα και την συνέντευξη του Γ.Βαρουφάκη από τον  Α. Παπαχελά στο ΣΚΑΙ  που μάθαμε ( όχι πως δεν το ξέραμε ) ότι το δημοψήφισμα  και τα πανηγύρια ήταν για τα μάτια του κόσμου . Το παιχνίδι ήταν στημένο και συμφωνημένο απο τον Α.Τσίπρα .

Με λίγα λόγια πέταξε λευκή πετσέτα στους δανειστές και πούλησε σε εμάς ψεύτικες  ελπίδες ! Ο Γ.Βαρουφάκης είπε ότι γι αυτό έφυγε ! 

Πώς να μην μας πεί ηλίθιους ο Σόϊμπλε ;
Μου αρέσει που κάνατε και  γενέθλια για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ ! Δηλαδή πανηγυρίζετε για την ταφόπλακα που έβαλε η αριστερή κυβέρνηση στο Λαό !

Ειλικρινά λυπάμαι ! Δεν σας καταλαβαίνω ...
Έχετε δει τι γίνεται στην Ελλάδα μετά από 6 χρόνια μνημονίων ;

Ο κόσμος πεινάει , κρυώνει ,επιχειρήσεις κλείνουν ή μεταναστεύουν σε άλλες χώρες ,αυξάνονται οι άνεργοι , οι νέοι μας μεταναστεύουν , μας φορτώσατε και τους λαθρομετανάστες .Με τα χρήματα που ξοδεύουμε για τους ...φερόμενους ως πρόσφυγες δεν θα χρειαζόταν να κάνετε περικοπές στους συνταξιούχους ! Οι φορολογία που βάζετε ξεπερνάει κάθε φαντασία ...Νομίζω ότι το παιχνιδι άρχισε να φτάνει στο τέλος του . Οι απεργίες των επιστημόνων , η απεργία των αγροτών και τα μπλόκα με τα τρακτέρ σε ολη την Ελλάδα αυτό πρέπει να σας πει κάτι ..Φτάνουν οι φόροι Κ.Κυβερνώντες ! Φόρος στο δικαίωμα της ζωής , και της αξιοπρέπειάς μας δεν μπορείτε να βάλετε! Πόσα αλήθεια θέλετε για να μας τρελάνετε ;

Δεν μπορώ άλλο...λίγο το κρύο , λίγο όσα βλέπω τα νεύρα μου ...κρόσια για πλέξιμο !
Να δείτε που στο τέλος.... η αριστερή κυβέρνηση θα πει : Δεν μπορουμε άλλο να εφαρμόσουμε τα μέτρα στο λαό γιατί...μας εκβιάσανε...και θα παραιτηθούν ...Θα έρθει ο επόμενος ..θα πάρει και αυτός την... θεόκαφτη πατάτα και πάει..λέγοντας ....!

Καλά έκανε γνωστή ακτιβίστρια και σας πέταξε την κότα μέσα στου Μαξίμου !
Γιατί ; Κ.Πολιτικοί ; Κότες δεν είσαστε ;

Εδώ γινεται το έλα να δείς ...και κάτσε να κλάψεις  και να ουρλιάξεις !
Και εσείς δύο πουλάκια κάθονται και πλέκουνε πουλόβερ ! 
Μας μιλάτε...μας μιλάτε για αλλαγή σε όλα ...και ότι θελετε το καλό μας ! 
Δεν θελουμε ..άλλο  Κύριοι να θέλετε το ..καλό μας ! Να μας σέβεστε θέλουμε !
Να σέβεστε τα παιδιά μας που είναι άνεργα και μεταναστεύουν !
Όταν οι δανειστές μας θεωρούν ηλίθιους , φαντάζομαι ότι εσείς μας θεωρείται πανηλίθιους ! Κλείνοντας θα πω :
Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ηλίθιοι ! Έκαναν υπομονή και ας είχαν την θηλιά στο λαιμό...
Κάποια στιγμή εκεί που νόμιζαν ότι τους τελείωναν ...Πέταγαν την θηλιά απο το λαιμό και φώναζαν :ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ  !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε ! 
Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε τι κάνουν οι σταρούμπες μας που ούτε κρίση καταλαβαίνουν ...ούτε τίποτε ! 
Ετσι μάθαμε ότι ο γάμος του Ν.Καρβέλα και της Α. Πάνια μας τελείωσε ! 
Το ζευγάρι εδώ και καιρό είναι σε διάσταση .Ο Ν.Καρβέλας διασκέδασζε μάλιστα με πρώην του σχέση στο μαγαζί που τραγουδάει η Α. Βίσση .Βρέ τι κάνουν τα πολιτισμένα  διαζύγια ...Οι πρώην ...Οι νύν ..και οι επόμενοι !
Πάμε για άλλα ...
Για άλλα ολλανδέζικα και καλύτερα για το Γ. Παπανδρέου !Την έκανε και αυτός απο την γυναίκα του Άντα Παπανδρέου .Κατά μάνα , κατά Κύρη , κατά γιό Ζαφύρη !
Σε διάσταση και αυτός εδώ και μήνες . Ο Γ.Παπανδρέου συζεί με την 50αχρονη Ολλανδέζα του στον Μαραθώνα ! Ο Γιώργος είναι πονηρός.....
Να δούμε τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας ! 
Το tìp της Εβδομάδας ! 
Με αυτά  και με τα άλλα ..Εσείς  βγείτε έστω και για ένα ποτό , σε κάποιο μπαράκι της πόλης  με αυτούς που αγαπάτε και περάστε για εσάς όμορφα !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου