Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Σε πολιτικούς αρχηγούς και Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Ασφαλιστικό



Ενόψει των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος θα ενημερώσει τη Δευτέρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί στις 11 με τον πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη στη Βουλή και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Η επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο έχει προγραμματιστεί για τις 18.00.

Το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό αναμένεται να κατατεθεί εντός του Ιανουαρίου, όπως επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας στο «Έθνος της Κυριακής», καθώς αποτελεί προϋπόθεση για την πρώτη αξιολόγηση.

Σύμφωνα με ανακοίνσωη του υπουργείου Εργασίας

«Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, στις 6μμ, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με το σχέδιο της Κυβέρνησης  για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση.

Ο υπουργός Εργασίας την ίδια ημέρα θα ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του Κοινοβουλίου για το σχέδιο της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης ενόψει και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα λάβουν χώρα στη Βουλή και θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί».


Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου