Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Γιατί πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος στη Ν.Δ ο Μεϊμαράκης





Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η Νέα Δημοκρατία θα αποκτήσει την μεγαλύτερη συσπείρωση, θα μπορέσει να αποκτήσει σίγουρη κυβερνητική προοπτική γιατί θα διεισδύσει συνολικά σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας.  

Είναι σίγουρο ότι μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα και αυτό φάνηκε τον Σεπτέμβρη που παρά τις προσπάθειες του λαοπλάνου να κερδίσει  τις εκλογές εξαπατώντας και λέγοντας ασύστολα ψέματα για να συνεχίσει να ζει τον  μύθο της η υποτιθέμενη αριστερά , ο Μειμαράκης έφτασε την Νέα Δημοκρατία από 15%  και την οργανωτική διάλυση, σε 28% και αυτό είναι ένα δείγμα τις συσπείρωσης που μπορεί αν πετύχει.

Μην ξεχνάμε ότι το 2012 όταν η Νέα Δημοκρατία με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά είχε πάρει στις πρώτες εκλογές μόλις 18,85% αυτόν που κάλεσε το κόμμα να οργανώσει και να καλέσει τα στελέχη ώστε να επιστρέψουν και να στηρίξουν το ήταν ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Εγώ προσωπικά συμμετείχα σε συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατία που είχαν αποστασιοποιηθεί λόγω Σαμαρά που έγινε μετά από κάλεσμα του Βαγγέλη Μειμαράκη στην Ρηγίλλης με παρόντες όλου τους πρώην Γενικούς Διευθυντές της παράταξης και από τα πλέον σοβαρά στελέχη που έχει το κόμμα όπως Άγγελος Μπρατάκος, Σγαρδέλης Αντώνης,Κώστας Πυλαρινός, Γιώργος Βουκελάτος, κτλπ,  φύγαμε όλοι μετά την  ομιλία Μειμαράκη με ένα σκοπό να βοηθήσουμε το κόμμα και την χώρα χωρίς αντιπάθειες.

Θυμάμαι την αναφορά του Μειμαράκη σε αυτή την συνάντηση στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας που κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες και ειδικά του Γενικούς Διευθυντές για τους οποίου μιλούσε ξεχωριστά για τον καθένα και την προσφορά τους φανερά συγκινημένος.

Αυτό το κάλεσμα και όλες οι άλλες οργανωτικές προσπάθειες που έγινα από τον ίδιο το 2012 είχαν αποτέλεσμα και η Νέα Δημοκρατία έφτασε πρώτο κόμμα με ποσοστό 29,61%


Για να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία κυβερνητική προοπτική πρέπει να διευρυνθεί, να γίνει μεγάλη και ισχυρή και μόνο ο Μειμαράκης μπορεί να το επιτύχει αυτό. 

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνώμη μου είναι ότι η ΝΔ δεν θα διευρυνθεί θα περιχαρακωθεί. 

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης μπορεί να διεισδύσει και σε επιχειρηματικούς κύκλους , αλλά και στα λαϊκότερα στρώματα, και στους αγρότες και στη νέα γενιά και το τελευταίο  φαίνεται από την πλειοψηφία των στελεχών της ΟΝΝΕΔ που είναι δίπλα του από την αρχή με πρώτο τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη  και τον υπεύθυνο της ΔΑΠ Σωτήρη Πολύζο, τους οποίους γνωρίζω χρόνια προσωπικά και είναι πολύ σοβαρά στελέχη που έχουν παρών και μέλλον στην παράταξη.

Είναι βέβαιο ότι η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει από την επομένη της 10 Ιανουαρίου και θα ενδυναμωθεί το στελεχιακό της δυναμικό με πρώτο κριτήριο την ικανότητα και όχι το πόσο αρεστός είναι στο περιβάλλον, τα είδαμε και τα πάθαμε αυτά τα 5 τελευταία χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και μπορεί και θέλει και θα το επιτύχει σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει πράξη αυτή την ανανέωση. 

Η Ελλάδα σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται έναν ηγέτη που θα οδηγήσει την χώρα και πάλι στην ανάπτυξη και δίπλα στους ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης ώστε να μας ξανά εμπιστευτούν , γιατί η καταστροφική πολική κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με πρώτο τον λαοπλάνο Τσίπρα μας έχει απομακρύνει και μας οδηγεί στην καταστροφή.

Η χώρα και οι Έλληνες χρειάζονται τον Βαγγέλη Μειμαράκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου