Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ανδρών στο Μεσολόγγι



Έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Έκκληση σε οποίον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ η μητέρα ενός εκ των αγνοούμένων.

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλι οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 34 και 35 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στον εντοπισμό των δύο ανδρών θα λάβει μέρος και ένα ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, αν το επιτρέψει ο καιρός.

Έκαναν ρεβεγιόν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου, και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να φεύγουν με το αυτοκίνητο τους. Από τότε η τύχη τους αγνοείται.

Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.

Εκτεταμένες -αλλά άκαρπες- ήταν οι χθεσινές έρευνες στον Αχελώο. 

Έκκληση σε οποίον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ η Αλεξάνδρα Γρατσάνη, μητέρα ενός εκ των αγνοουμένων. Όπως ανέφερε, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γιο της μεταξύ 4.45 και 5.15 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αλλά το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Φόβους για εγκληματική ενέργεια ή δυστύχημα εξέφρασε στον σταθμό μας ο εξάδελφος ενός εκ των αγνοουμένων Γιάννης Κορδώσης. 

Όποιος γνωρίζει κάτι ας το δηλώσει άμεσα στις αρμόδιες αρχές ή στα τηλεφωνικά νούμερα 2632041163, 6937097075, 6981227424 και 6944271647.




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου