Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Σε ψήφο κατά συνείδηση κάλεσε ο Τζιτιζικώστας όσους τον ψήφισαν να εκφραστούν την Κυριακή



Οι νεοδημοκράτες να αποφασίσουν κατά συνείδηση, διεμήνυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας - «Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή»

Οι νεοδημοκράτες και οι νεοδημοκράτισσες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε καθοδήγηση για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι» διεμήνυσε πριν από λίγο ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη δήλωσή του με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλο υποψηφίου ενόψει των εκλογών της ΝΔ την Κυριακή.

Ευχαρίστησε τους 400.000 και πλέον οπαδούς της παράταξης που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο τους κάλεσε να συμμετέχουν και στις εκλογές του δευτέρου γύρου.

«Για μια ΝΔ σύγχρονη ανοιχτή στο διάλογο. Για μια ΝΔ μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι» όπως είπε χαρακτηριστικά. 

«Παραμένω πιστός σε αυτές τις αρχές ότι οι νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές και καθοδήγηση, θα αποφασίσουν με βάση την συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση δεν πρέπει να χειραγωγηθεί και αυτό οφείλουν όλοι να το σεβαστουν όλοι» ανέφερε με νόημα ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά τα προσωπικά του σχέδια «σε ό,τι με αφορα θα μάχομαι από την πρώτη γραμμή όποια κι αν είναι η γραμμή της βάσης. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης για μια μεγάλη παράταξη που συνομιλεί με την κοινωνία».

Έτσι ο Άποστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε καθαρά ότι δεν θα δώσει «γραμμή» ούτε υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ούτε υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου