Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η εσωκομματική κόντρα και τα όσα συμβαίνουν στην Ν.Δ. προβληματίζουν τον Μειμαράκη



Η εσωκομματική κόντρα στη Νέα Δημοκρατία με φόντο τις προεδρικές εκλογές καλά κρατεί.

Ο ο κ. Μεϊμαράκης φανερά εκνευρισμένος και προβληματισμένος για τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα δήλωσε μιλώντας με δημοσιογράφους τα εξής: «Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μία κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που επίσης είναι γελοιοποίηση. Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις προδιαγραφές. Πάω να πω στον Αμπατζόγλου να αποχωρήσει».

Με αυτές τις δηλώσει του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κούρσα της διαδοχής, τα δύο σοβαρότερα θέματα τα οποία απασχόλησαν τον κ. Μειμαράκη  ήταν το αντίτιμο της συμμετοχής των μελών της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία, αλλά και κυρίως το θέμα της επιλογής μιας αμφιλεγόμενης εταιρίας που θα διεξαγάγει την εκλογή.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, στην οποία έχει προσκληθεί και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου κεντρικό θέμα θα είναι η στάση του κόμματος στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου


Κ.Β.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου