Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Μαύρα ταμεία» εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Φλαμπουράρη καταγγέλλει ο Θεοχάρης



«Οι ισολογισμοί της εταιρείας δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά - Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά - Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία;» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού

Σε βαρύτατη καταγγελία με μόλις 65 λέξεις προχώρησε ο κ. Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή για το μετοχολόγιο και τους ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και επιχειρώντας να αποδομήσει το ηθικό προφίλ της κυβέρνησης, είπε: «Πού φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -συγγνώμη, της "πρώην" εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι».

«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες, γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς» σημείωσε στο τέλος ο κ. Θεοχάρης, χωρίς ωστόσο να εισπράξει κάποια απάντηση από την κυβέρνηση ή την πτέρυγα της πλειοψηφίας.

Ασφαλώς, οι καταγγελίες αυτές του κ. Θεοχάρη από το βήμα της Βουλής δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση της εταιρείας Φλαμπουράρη, την οποία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο ΘΕΜΑ».


Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου