Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ένταση μεταξύ Ελλήνων & Τούρκων στο ΟΑΚΑ



H παρουσία οπαδών της Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ οδήγησε σ' ένταση μία ώρα πριν απ' το τζάμπολ. Φήμες και για μαχαίρωμα Τούρκου, αλλά μακριά απ' το κλειστό.

Ακόμη και να μην υπήρχε το χθεσινό (21/10) γεγονός με τα γραμμένα συνθήματα των οπαδών της Καρσίγιακα σε διάφορα σημεία της Αθήνας και του περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ, φάνταζε δεδομένο πως η παρουσία τους στο κλειστό θα οδηγούσε σ' ένταση ακόμη και πριν απ' το τζάμπολ της 2ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας.

Η είσοδός τους κατά τις 20:30 έγινε με συνθήματα από πλευράς τους κι αποδοκιμασίες από πλευράς αυτών του Παναθηναϊκού, αλλά, όσο οι μεν -και φακελωμένοι- δεν ησύχαζαν -πέταξαν μέχρι κι έναν κάδο στο από κάτω διάζωμα- κι οι δε αυξάνονταν, η ένταση κλιμακωνόταν.

Κατά τις 21:00 υπήρξε και... κυνηγητό με τις αστυνομικές δυνάμεις σε μία προσπάθεια να μην αφήνουν αυτούς τους Παναθηναϊκού να πλησιάσουν εκείνους της Καρσίγιακα κι έκτοτε αρκέστηκαν σε συνθήματα εκατέρωθεν.

Την ίδια ώρα, από στόμα σε στόμα άρχισαν να κυκλοφορούν και φήμες για μαχαίρωμα Τούρκου σε άγνωστη τοποθεσία μακριά απ' το κλειστό.







Πηγή :  gazzetta.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου