Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Επαφές Μεϊμαράκη με Καραμανλή - Ντόρα και Σαμαρά



Εξαντλεί τα περιθώρια της διερευνητικής εντολής για να εκθέσει τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αναμένεται να παραδώσει την εντολή αύριο Κυριακή ή τη Δευτέρα, προχώρησε σε συναντήσεις με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Μετά το "όχι" του Σταύρου Θεοδωράκη, ακολούθησαν τα δύο νέα όχι από ΠΑΣΟΚ και Λαϊκή Ενότητα. Σε αυτό που "συντάχθηκαν" με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν κυρίως οι βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα. Στο πλαίσιο όμως της διερευνητικής του εντολής, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να τηλεφωνήσει στον πρωθυπουργό.

Από το σημερινό μενού του δεν έλειψαν και οι επαφές "εσωκομματικού τύπου", καθώς είχε επικοινωνία τόσο με τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, όσο και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη εξετάστηκε η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα ενόψει των εκλογών.

Εξέφρασε την εκτίμηση πως θα πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό της κορμό τη ΝΔ, θέση που δεν απέρριψε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου