Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Πρόσω ολοταχώς για Ρηγίλλης



του Γεώργιου Βουκελάτου 
       Ιδρυτικού μέλους Ν.Δ., τέως Γενικού Διευθυντή Νέας Δημοκρατίας

Η ομόφωνη ανάθεση της προεδρίας της Ν.Δ. στον καθόλα άξιο Ευάγγελο Μειμαράκη, μέχρι της εκλογής προέδρου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του καταστατικού, ανέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας και των στελεχών του κόμματος, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την ιστορική μνήμη της παράταξης που είναι ταυτόσημη με την εδραίωση του σύγχρονου δημοκρατικού πολιτεύματος και την ανάδειξη του Έθνους των Ελλήνων ως αναπόσπαστου πυλώνα του ευρωπαϊκού οράματος και αταλάντευτου εγγυητή για την πορεία της χώρας μας εντός της χώρας μας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης έχεις την ομόθυμη στήριξη όλων μας και την ευθύνη για την ανασύνταξη και την κοινωνική διερεύνηση της Ν.Δ., ώστε να καταστεί και πάλι αξιόμαχη και ικανή να επανακτήσει πρωτεύουσα θέση στη συνείδηση του λαού μας.

Άμεσης, επίσης, προτεραιότητας, ως πράξη ιστορικού συμβολισμού αλλά και σώφρονος διαχείρισης που επιβάλλουν, άλλωστε, οι οικονομικές δυσχέρειες, είναι σίγουρα και η επιστροφή στην Ρηγίλλης, εκεί δηλαδή, που χόραγε το πολιτικό εύρος Ηγετών, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής. Εκεί σε αυτό το ιστορικό κτίριο κτυπάει η καρδιά χιλιάδων στελεχών και μελών, που το ένιωθαν δικό τους σπίτι, τότε που τα φώτα των γραφείων έσβηναν τα μεσάνυχτα, τότε που το κτίριο αυτό έσφυζε, κυριολεκτικά, από ιδέες, πίστη σε αυτές και εθελοντική προσφορά.







Γεώργιος Βουκελάτος 

Ιδρυτικό μέλος Νέας Δημοκρατίας., 
τ. Γεν. Δ/ντη Νέας Δημοκρατίας., 
Γεν. Γραμματέα Επιτροπής Ιδεολογίας, 
Γεν. Δ/ντης Πολιτικού Γραφείου πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου