Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Το δημοψήφισμα θα έχει νόημα με την ερώτηση "Μας θεωρείται ικανούς η ανίκανους;"



Κώστας Βουκελάτος

Από τον Ιανουάριο η ανικανότητα και η κατάντια μιας άθλιας και επικίνδυνης κυβέρνησης κοροϊδεύει εταίρους και τον ελληνικό λαό.

Αποτέλεσμα αυτής της κυβέρνησης που μας υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια είναι αποδειχθεί ότι δεν ξέρει, δεν μπορεί, δεν είναι ικανή να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός κρίσης αλλά μπορεί και έτσι και έκανε να  βυθίσει χειρότερα την χώρα στον πάτο του πηγαδιού χωρίς να βλέπει φως και τώρα εγκλωβισμένη στην ανικανότητα της πετάει το μπαλάκι στον ελληνικό λαό να αποφασίσει για το εάν θέλει νέα μέτρα.

Βλέποντας τα ξημερώματα τον Νίκο Παπά συνεργάτη του Τσίπρα να γελάει και να λέει ότι το οδηγούμαστε σε δημοψήφισμα σημαίνει ότι ξημερώνει μια ωραία ημέρα καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα και σήμερα ότι η ανικανότητα τους φτωχοποιεί μια χώρα.

Αφού θέλετε λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης δημοψήφισμα θα πρέπει μέσα στο ερωτηματολόγιο να έχει και την ερώτηση "Έαν θεωρείται την κυβέρνηση ικανή η ανίκανη" και φυσικά στο τέλος ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για το ότι σας είπαμε ψέματα και σας φορτώσαμε με νέες χειρότερες περιπέτειες.

Θα μείνετε ως παράδειγμα προς αποφυγή.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου