Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος : "Για μας δεν είναι ούτε πάση θυσία στο ευρώ, ούτε στη συμφωνία. Δεν είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ".



Συνεχίζεται σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να τοποθετηθούν στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, όπως ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η Αριστερή Πλατφόρμα δεν αποκλείεται να καταθέσει σήμερα κείμενο στο οποίο θα τονίζεται πως η όποια συμφωνία θα πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να μην προσβάλλει την Αριστερά. Δεν αποκλείεται μάλιστα το κείμενο αυτό να συντάχθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση των κυρίων Λαφαζάνη, Στρατούλη, Λεουτσάκου και Νταβανέλου, οι οποίοι είχαν συνεργασία μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Χθες κορυφαία στελέχη όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, είπαν πως ήταν λάθος η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου αλλά υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει η επιλογή της ρήξης καθώς αυτή θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πετράκος ζήτησε να ενημερωθεί ο λαός για όλες τις εναλλακτικές λύσεις και πρόσθεσε: "Για μας δεν είναι ούτε πάση θυσία στο ευρώ, ούτε στη συμφωνία. Δεν είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ".

Επικριτικός κατά του Γ. Βαρουφάκη ήταν ο Γιάννης Μηλιός ο οποίος είπε: "Κάποιοι είπαν ότι δόθηκαν προφορικές υποσχέσεις για εξασφάλιση ρευστότητας. Αυτά που δεν συμβαίνουν ούτε στα καφενεία".


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου