Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Συνεχίζει να εθελοτυφλεί ο Σαμαράς – Τα βλέπει όλα καλά στη ΝΔ



Συνεχίζει να εθελοτυφλεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και να τα βλέπει όλα καλά στο κόμμα του που όχι μόνο πριν 4 μήνες έχασε τις εκλογές, αλλά καταγράφει ιστορικά χαμηλά στις δημοσκοπήσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς, λοιπόν από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου βρίσκεται για τέταρτη προσυνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Σταθερότητα + Μεταρρυθμίσεις = Ανάπτυξη – Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας» που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς», δήλωσε ότι η ΝΔ προχωρεί δυναμικά και ενωμένη.

Ταυτόχρονα κατηγόρησε για «ανεπάρκεια» την κυβέρνηση , ενώ σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις ανέφερε ότι επί του παρόντος κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη τους, αν δεν υπάρξει συγκεκριμένο κείμενο. Συμπλήρωσε ότι ελπίδα της ΝΔ είναι, γρήγορα με ένα κείμενο και μία σωστή συμφωνία, η χώρα να μη χάσει την αναπτυξιακή φόρα που είχε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Επέτειο της Μάχης της Κρήτης και την επίσκεψη του στο νησί, λέγοντας ότι «είναι μια επίσκεψη γεμάτη συμβολισμούς καθώς αυτές τις ημέρες εορτάζεται η Μάχη της Κρήτης».


Πηγή : tribune.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου